2777
2789

زنت مریضه!!! بخاطر اینکه دیسک کمر و تیرویید دارم با کیست!!! فقط همین🙂

بخاطر کمرم نه تنها احوالمو نگرفتن خانوادش بلکه بعد از دوماه استراحت مطلق بخاطر دیسک خودم زنگ زدم به پدرشوهرم اونم ن سلامی نه علیکی برگشت گفت حالا انگار چت شده که بزور حرف میزنی درصورتی که من خیلی عادی حرف میزدم بعدشم گوشیو قطع کرد!!! بعد به شوهرم گفتم چرا بابات اینجور رفتار میکنه بعد گفت به من گفتن این زن زندگی برات نمیشه هر روز یه جاییش مشکل داره ولش کن بره!!! بخدا شاخ دراوردم درصورتی ک بچه های خودش نصفشون هزارجور درد و بیماری دارن از سرطان و مشکل کمر بگیر تا فشارخون و دیابت و چه میدونم همه جور مریضی... ینی دختراشو با پسراشم باید طلاق بدن چون مریضن؟ یبار دیگم زنگ زدم گفت چیه چپیدی تو خونه برو کار کن اینم باز در صورتی گفت ک هیچکدوم از عروسا و دخترا سرکار نمیرن!!! الانم هی پشت سرم میگن زنش نمیزاره پسرمون بهم پول بده!! ما تازه ازدواج کردیم بخدا یه ریال سر عروسیمون پدرش کمک نکرد برا بقیه زمین و خونه فروخته عروسی گرفته... منو شوهرمم تنهایی کار کردیم عروسیمونو گرفتیم الانم بعد ۸ ماه هنوز درگیر قسطیم و بخاطر کمرم سرکار نمیرم فعلا شوهرمم دست تنها مونده ... زنگ زدن به شوهرم با طلب کاری پدرش میگه چیه چرا برامون پول نمیفرستی هرچی میگیم دستمون خالیه میگه تقصیر زنته 😐😐 بعدشم همین چند روز پیش پول دکترشو دادیم به پسر وسطیه چون زنگ زد گفت من بردم دکتر ب من بدین ماهم فرستادیم اونم به باباش هیچی نگفته ما پول دادیم...

هرچی شوهرم میگه پولو فرستادم برا داداش میگه نه دروغ میگی

بخدا کلافه شدم کاریشونم نکردم نمیدونم چرا از من بدشون میاد منم واقعا دوسشون ندارم از بس اذیت میکنن موقع عروسبمون با اینهمه خرجی ک رودوشمون بود خواهراش پیله کردن که باید خونه بابارو بنایی کنی مهمونای توعن که میان باز مجبور شد یه قسمتی رو درست کنه فقط تا اینو میبینن یاد کم و کسریاشون میوفتن😐😐😐😐 دلم میخوام ازشون دورشم کلا حذف کنم خودمو رابطمون محدوده ولی بازم میخوام همین رابطه ی کمم از بین بره خودمو بکشم کنار 

چیکار کنم ک باز حرف درنیارن؟؟؟  همش سالی یبار میریم خونشون چون شهر دوریم وقتیم میریم اینقد به من بی حرمتی میکنن انگار یه غریبه اومده فقط با شوهرم بگو بختد دارن و مخشو میزنن ازش پول میگیرن... شوهرمم جدیدا میگه دیگه زنگشون نزن چون هربار زنگ میزنی کلی مسخرت میکنن و پشتت حرف درمیارن😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

زمین گرده و کارما کاربلد

راست میگه شوهرت

.خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد

بیشتر ببینید

ببخشید ولی ب این شوهر و خانواده انیدی نیست

دیگه دیسک چیه اخه بهانه کردن

خواهرزادم ۱۶ سالشه مهره اش زده بیرون ۲ماهه با عصا راه میره

لطفا برای شوهرم دعاکنید کار خوب پیدا کنه، بیکاره، درامدی نداریم.

زن داداش منم بعد از ازدواجشون دیسکش پاره شد و اوضاعش خیلی بد شد

هرگز این حرفو نزدیم که این زن نمیشه برای برادرمون ... خب یعنی چی ممکنه برای خودمونم پیش بیاد . 

بعدم عجیب به عدالت خدا و کارما اعتقاد دارم 

انقدر به چشم دیدم .... مثلا یه بنده خدایی هی به عروسش میگفت پدر مادرت برات مبل نخریدن و برای برادرت خریدن 

چندین بار هی با این حرفش خواست میونه ی عروس و پدرشو خراب کنه 

چند روز بعدش دختر خودش اومد دعوا با مادره که تو برای برادرم چیز خریدیو برا من نخریدی و جلو فکو فامیل هم ابروش رو برد 

حرفم اینه که شک نکن به عدالت خدا 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
۲۳ سالمه ۸ ماه

عزیزم . خب ببین اگه از قبل این مشکل رو داشتی باید به خواستگارت میگفتی چون از همین الان دیسک کمر خیلی سخته برای زن ، گفته بودی بهشون ؟ شوهرت چند سالشه ؟

دختر بهار متولد اردیبهشت 😍😍 مثل بهار سرسبز و‌شادم .‌‌‌‌من دختر بهارم 🍀🍀
ببخشید ولی ب این شوهر و خانواده انیدی نیستدیگه دیسک چیه اخه بهانه کردنخواهرزادم ۱۶ سالشه مهره اش زده ...

اینا معلوم نیس چی از من میخوان 

باباش توقع داره من کار کنم بهش پول بدم انگار کلفتشم 

عزیزم . خب ببین اگه از قبل این مشکل رو داشتی باید به خواستگارت میگفتی چون از همین الان دیسک کمر خیلی ...

اره بابا شوهرم میدونست 

۲۶ سالشه 

بعدشم دیسک دیگه خیلی رایجه بچه های خودشم مهره هاشون پیچ ومهره کردن نمیدونم چرا سر دیسک من میخوان طلاقم بدن😂