2777
2789
عنوان

از ازدواج و مسائل مربوط بهش خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 32 پست
چند سال اول همینجوری تا یکم همسرت و خودت یاد بگیرید شما ی خانواده ی جدایین از بقیه

مشکل اینه اصلا انگار جدا نیستیم. نمیگم دخالت مستقیم میکنن ولی یه جوریه مویرگی و بی سروصدا داره نشون میده خودشو. انگار دارم خفه میشم ولی نمیتونم نجات بدم خودمو

فرهنگ خانوادگیه تفاوت شخصیتیه نمیدونم چیه ولی این چیزی نبود که میخواستم از زندگی😔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستم خانواده شوهرش هفت تا داداشم شش تاشون دکترین.. انقد مادرشوهرش با فرهنگ و آدم حسابیه که تو تی وی هم میارن باهاش مصاحبه میکنن.یه کلمه حرف مفت و چرت و پرتی نمیگن. واقعا حسودیم میشه به دوستم.. 

مشکل اینه اصلا انگار جدا نیستیم. نمیگم دخالت مستقیم میکنن ولی یه جوریه مویرگی و بی سروصدا داره نشون ...

می‌دونم چی میگی ما تا پای طلاقم رفتیم ولی بابام باهاش حرف زد کم کم به خودش اومد دید اگر نتون درایت به خرج بده باید مهریه بده ...

می‌دونم چی میگی ما تا پای طلاقم رفتیم ولی بابام باهاش حرف زد کم کم به خودش اومد دید اگر نتون درایت ب ...

کاش مشکلم با یک نفر بود فقط .‌ با یک خانواده تو در تو و بهم چسبیده وصلت کردم که از هر جایی که میخوام مشکل حل بشه یک مشکل دیگه یا حرف دیگه سبز میشه

چشم حتما

سعی کنید یادبگیریدبرای خودتون زندگی کنید حرف دیگران براتون مهم نباشه ..گهگداری به خودم حرفهایی میزنن یا میخندم یامحترمانه میگم .این منم ومن خودم میدونم ودوست دارم تمام .برام هیچ کس مهم نیس .سعی کن لذت ببری .الان شما فقط خودتون رو اذیت میکنین ..وهیچ لذتی نمیبرین ..قراره برای خودتون زندگی کنین نه دیگران.این تویی که داری میگی به حرفاتون اهمیت میدم واذیتم کنید ..وقتی اطرافیان ببینن حرفهای اونا برات اهمیت ندارن ..همچه تموم میشه ولت میکنن .عین یه میخ کج میشه میندازی اونور چون اثرنداره دیگه

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
بارها گفتم فرق دارم ولی گفتن سعی کن مثل ما بشی. عجیب نیست؟

به کارت با اطمینان ادامه بده نیازی نیست دیگه بهشون توضیح بدین ...براتون مهمه که تاپیک زدین ...تا وقتی یادنگرفتی .خودتون اذیت میشین .بازبون دیگه نه .فقط بارفتار نشون بدین ...بنده چادری ام .بارها خواهرشوهرم گفته چیه آخه یا خاله شوهرم ...منم برعکس روسریم که کمی عقب بود کشیدم جلو و بیشتر کردم حجابمو ...الان میگن وای چه حجاب قشنگی چجوری میبندی روسریتو ....یا داداشم بهم میگفت خفه کردی خودتو ..گفتم ولی من عاشقشم ..برای تو نپوشیدم که خوشت بیاد نه داداش همون شد .چون مصممم ...خاله شوهرم گفت .چون خودتو زیاد میپوشونی کسی خونت نمیاد .....نیاد برام مهم ...همه ایناروگفتم بدونی تنها نیستی ....فقط یه قسمت کوچیکی بود ...برای خودم برای دلم زندگی میکنم .

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
به کارت با اطمینان ادامه بده نیازی نیست دیگه بهشون توضیح بدین ...براتون مهمه که تاپیک زدین ...تا وقت ...

بله انگار باید هی بگیم هی بگیم تا بفهمن یه روز. متاسفانه اونا حوصله دارن و من زیادی بی حوصله ام بابت توضیح کاری که ربطی بهشون نداره... انگار چاره ای نیست 

ممنونم 🌹