2777
2789
مممنونم واقعا نیاز داشتم بشنوم این حرفارو تو دوره از زندگیم هستم که پشیمانم وپیمان کاش برمیگشتم عقب

عزیزم

زنده باشی

میتونم طومارها برات بنویسم

ولی مختصر میگم:

اگه شرایط طوری بود ک برگردی عقب و یه راه دیگه رو میرفتی، مطمئن باش باز الان تو شرایط مشابهی بودی حالا یه چنددرصد شدتش از الان کمتر یا بیشتر....

پس اینو بدون تا خودمون نخوایم، اطرافیان هیچکدوم هیچ کاری نمیتونن برامون کنن

این خودتی که میتونی به خودت کمک کنی

این خودتی که میتونی امروز و فردات رو بسازی

باید یا علی بگی و بلند شی

و یه چیز دیگه که راه رو بشددددت برات هموار میکنه و ته‌ش رو برلت روشن می‌کنه و کمکت می‌کنه امیدوارانه جلو بری، توسل به ائمه و شهدای دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم....اینها نور و امید مسیر زندگی هستن... توسل ب جز از این‌بزرگواران، نهایتش تاریکی میشه باز.... اما توسل ب این عزیزان، قطعا باعث آرامشت میشه

به مشکل میخوری قطعا و قطعا و قطعا

اما موقع برخورد با مشکلات بشین با یکی از ائمه دردودل کن

بشین با یکی از شهدا دردودل کن

اصن یه رفیق همراه داشته باش برا خودت

بنظرم شهید سجاد زبرجدی رو انتخاب کن برا دوست همراهت

ببین خواهرم من این راه رو رفتم و دیدم افقش نور هست، بهمین خاطر بهت گفتم. منم بشدت ب مشکلات عمیق برخورد کردم و تنها همین چیزایی ک بهت گفتم نجاتم دادن

التماسدعا

موفق باشی

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

قربّونت بشم مرسی عزیزم

عزیزی گلم

چندتا از تاپیک هات رو الان میخوندم

شرایطت سخته

اگه همسرت واقعا خوبه و قلبا میخوایش، پس آنچنان دوستش داشته باش و دورش بگرد تا ب این باور برسه که اون برات خیلی مهمه... عشقت رو بهش ثابت کن... ناز و ادا خخیلی داشته باش

تو خلوت خودتون حرف اینجور بزن البنه با نهایت احساس:《 چقدر کارهای خدا قشنگه... من از یه خانواده...تو از یه خانواده..... با فرهنگ ها و تربیت های مختلف.... اومدیم در کنار هم. تا با هم باشیم. یه زندگی بسازیم. امین و رازدار همدیگه باشیم. من از خانواده دل می‌کنم تا به تو برسم و تو هم از خانواده دل می‌کنی تا به من برسی...چقد زیبا.... ما در کنار هم میتونیم خوشبخت ترین باشیم... فراز و نشیب زندگی رو دست در دست هم بگذرونیم و اجازه ندیم هیچ مشکلی، از عشقمون کم کنه...》 بعد بگو:《 دوس دارم آنچان عاشق هم باشیم که هربار همدیگه رو ببینیم یادمون بره چه مشکلات و سختی هایی داریم》《دوس دارم تو عاشق باشی و من معشوق... تو بهم ابراز علاقه کنی و من مطیع تو.... تو سرور و تکیه گاه زندگی منی. پس کنارم بمون و اجازه نده هیچ کس و هیچ چیزی، کوچک ترین لطمه ای ب عشقمون وارد کنه..... نهایت این عشق اینه که فقز تو برا من میمونی و من برا تو..... نه پدرهامون برامون میمونن و نه مادرهامون.... وقتی بریم زیر یه سقف، منم و تو...میتونیم یه مای زیبا بسازیم... عزت و احترام والدینمون سر جای خود میمونه و در کنار حفظ این حریم ها، میتونیم 'ما' مون رو قوی و قوی تر کنیم》

عزیزی گلمچندتا از تاپیک هات رو الان میخوندمشرایطت سختهاگه همسرت واقعا خوبه و قلبا میخوایش، پس آنچنان ...

کاش ساعت ها بشینم کنارت و فقط به حرفات گوش بدم

کاش ساعت ها بشینم کنارت و فقط به حرفات گوش بدم

عزیزم

بنظرم اون حرفها رو تمرین کن و کنارش بزن

بجز همسرت، دیگه پیش کی میتونی از این حرفها بزنی؟؟ هیچ کس

پس تا میتونی حرف اینجور بزن کنارش

با احساس بگو

خیلی با احساس بگو

این حرفها، باعث وابستگی بیشتر شما ب همدیگه میشه

و در عمل ثابت کن بهش

حتی بهش بگو دوس دارم تو هم عشقت رو بهم ثابت کنی

بعد اگه دیدی کوچک ترین کاری برات کرد، خیلی ذوق نشون بده...شما هنوز اول راهین و چون تجربه ای ندارین، کوچک ترین کار هم ارزشمنده براتون

اصلا از مادرش یا خانواده ش نگو اصلااا

این چیزا ک گفتم رو تمرین کن حتما

ان‌شاءالله نتیجه‌ش رو ببینی

عزیزمبا تمام وجود درخدمتم برا کمکاگه راهنمایی یا مشورت خواستی من درخدمتم گلم

من انگار گم شدم تو زندگیم خیلی پشیمونم و نمیتونم برگردم عقب من رابطه کامل داشتم و نمیتونم طلاق بگیرم نامزدم آدم خیلی بدی نبست ولی دیگه فکر میکنم نسبت بهش سرد شدم از بس دعوا راه انداخته به هر دلیل الکی. شایدم حتا اگ باکره بودم بازم طلاق نمیگرفتم. چون فکر میکنم  بعدا پشیمون میشم.  یا فکر میکنم موقعیت خوبی دیگه پیش نمیاد نامزدمم تو دعوا میگه پشیمونم واقعا من موندم اصلا نمیدونم چیکار بکنم جاریم میگه بعد ازدواج درست میشه. چون ما حضوری بهتر همدیگر رو درک میکنیم ولی دیگه خسته شدم نمیدونم اصلا با خودم چند چندم شما جای من بودید چیکار میکردید

من انگار گم شدم تو زندگیم خیلی پشیمونم و نمیتونم برگردم عقب من رابطه کامل داشتم و نمیتونم طلاق بگیرم ...

طبق چیزایی ک گفتین، برداشت من اینه که شما و همسرتون همدیگه رو دوس دارین حتی تفاوت های همدیگه رو هم پذیرفتین و اینها نشانه های خوبیه

شاید دوران نامزدی و عقد تا الانتون خیلی طولانی شده...

و اینکه رابطه کامل داشتین اما هنوز دور از هم هستین، این باعث خستگی و ناامیدی و دلسردی تون شده

اگه واقعا و قلبا همو دوس دارین بهتره هر چه سریعتر ازدواج بگیرین و برین زیر یه سقف

در کنار هم بودن، باعث میشه محبتتون ب هم بیشتر و بیشتر میشه. هدفمند و ب عشق هم زندگی میکنین

شوهرتون ب این درک میرسه که شما همه زندگیش هستین

البته که سیاست های یک زن، میتونه یه زندگی رو زیبا بسازه

مثلا همسر شما وابسته ب مادرشون هستن و این یعنی شما نباید درباره مادرشون پیشش بد حرف بزنین...اینجور شوهرتون جبهه میگیرن و بجای اینکه در کنار شما باشن در مقابل شما قرار میگیرن... پس ب افرادی ک همسرتون نسبت بهشون محبت و علاقه دارن، احترام بذارین تا شوهرتون در کنار شما خوش باشه و لذت بیشتری ببره و درنتیجه باعث میشه ک خودبخود ب شما نزدیک تر بشه و اولویتش شما قرار بگیرین

طبق چیزایی ک گفتین، برداشت من اینه که شما و همسرتون همدیگه رو دوس دارین حتی تفاوت های همدیگه رو هم پ ...

درسته حرفاتون تازگیا خیلی رابطمون درست شده جوری که مادرشوهرم رو ول کرده میگه من فقط تورو میخوام خیلی بهتره خداروشکر 

خب خداروشکر ک رابطه تون بهتر شدهعلت اینکه ازدواج نمیگیرین چیه؟

اولش بخاطر مشکل مالی همسرم بود الان اون آمادس پدر من خونه میکشه منتظریم تموم بکنه توخونمون عروسی بگیریم 

فیلمو ولش.. 

آقا من دخترم ولی نمیدونم چرا وقتی زوجی رد میشه از کنارم تو خیابون به دختره که نگاه میکنم مرد همراهش غیرتی میشه ؟  زیاد دیدم آخه! مگه من پسرم؟ خدا شاهده جنسی نگاه نمیکنم که کلا دخترا تماشایی ترن کلا آخه من به چی مردا نگاه کنم ؟

فیلمو ولش.. آقا من دخترم ولی نمیدونم چرا وقتی زوجی رد میشه از کنارم تو خیابون به دختره که نگاه میکنم ...

دقیقا مثلا شده یه دختری یا زنی ب من نگاه بکنه نامزدم غیرتی بشه اعصبی بشه دلیلش رو نمیدونم ولی