2777
2789
عنوان

جاریم را از گروه فامیلی انداختم بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 133316 بازدید | 807 پست
اسی عیبی نداره عزیزم پیش میاد ب دل نگیر ..لینک گروه روزمرگی داریم با خانمای سایت هرکی دوستداره عضو ب ...

😇😇😇

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باز همه پریدن وسط حرفشالان لباس میپوشه پامیشه بی خدافظی میرههمه مونم از تاپیکش میندازه بیرون

تاپیک میزنه بعد این برا همتون متاسفم....

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید
من انتظار داشتم الان جاریت تاپیک بزنه که جاریم تو مهمونی به دخترم گفت از بس ننه بابات سرشون تو گوشیه ...

حالا من انتظار داشتم اسی یهو بگه من اون جاریم. اینجور تعریف کردم تا نظر واقعیتون رو بخونم

یه عده عادت دارن نظرات گهربار شون را در مورد همه بسط بدن هیچ کسی هم هیچی نگه

شما روانشناسی؟ نه

نظر دادی ایشون هم رد کرده

دیگه قهر و بی محلی اینا نداره

انگار 5 ساله ای

بعد هم همه میدونن که توی گروه ایتا میشه بقیه اعضا را دید

دوستان لطفاً بگید چیکار کنم واقعا ناراحتم هنوز

بنظرم گل گاوزبون دم کن افطاری بخور 

اگه خودت بی منظور گفتی بس حق نداری حرف اونو منظور دار بگیری اگرمبرعکسه حق نذاری ناراحت بشی چون ایشونبخودش گرفته و از خودش دفاع کرده با کارت هم مشخصه کا منظور داشتی و انگاری ادمسمی شمایی نه جاریت

گفتم پرید توی من با لحن خیلی بد .و کلی حرفای دیگه هم زد

من تو شرایطتون نبودم

اما طبق چیزی ک گفتین، تلافی شما خیلی سرسخت تر بوده و بهتره خودتونو بذارین جاش ک جاریتون باهاتون این کارهای شما رو کنه!

عکس العمل شما چیه؟

همیشه و همیشه گذشت از هر چیزی بهتر و بهتر بوده و هست و خواهد بود

شما یه خانواده هستین و مرتب تا آخر عمر همدیگه رو خواهید دید. پس بدون اجر و قرب و عزتِ گذشت بیشتر از کینه توزی هست

چه بی تربیتی کردم؟من اینطور تصور کردم همه نشستن تو مهمونی یهو یه نفر اون وسط عین برق گرفته ها بره لب ...

یه مهمونی شلوغ . که هیچکی به هیچکی نبود و دیگه وقت رفتن بود 

همزمان با من چند نفر دیگه هم پاشدن و خداحافظی کردن

همسرم هم نگفت چرا پاشدی هنوز زوده 

چون واقعا آخر مراسم بود