2777
2789
عنوان

برداشت خال

102 بازدید | 11 پست

بعد از دو هفته از لیزر خال ،  دیگه زخم نیست و حالت لک شده شایدم هنوز خال مونده خوب برداشته نشده ترمیمم رفتم. ولی یه درد خفیف داره 

بنظرتون عادیه ؟؟ کسی بوده مثل من

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متوسط بود ولی برامده چنتا دکتر رفتی ؟ احساس میکنم مال منم نمیره حالت لک شده

یه پزشک عمومی فقط

کار زیبایی انجام میده

وای من صورتم خیلی خوبه فقط این خال ها زشتش کردن

نمیخوام لک دار شه

یه پزشک عمومی فقطکار زیبایی انجام میدهوای من صورتم خیلی خوبه فقط این خال ها زشتش کردننمیخوام لک دار ...

حالا یه متخصصم برو ، شاید نظر این اشتباهه

تازه همین کوچکایی که من برداشتم فکر کنم یه چندماهی طول میکشه لکش بره ولی کاش پیش دکتر بهتر میرفتم نوبتش پر بود

مال من گوشتی بودبعدازبرداشتن برجسته شده رنگ پوست مال خواهرمم انگارریشه داره یه خال خیلی ریزجاش دراومده 

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم  

بیشتر ببینید
مال من گوشتی بودبعدازبرداشتن برجسته شده رنگ پوست مال خواهرمم انگارریشه داره یه خال خیلی ریزجاش دراوم ...

مال منم برجسته بود الان صاف شده ، رو پلکم بود دوباره یه ریزش در اومده میترسم دوباره لیزر کنم 

بنظرت این درد بعد از دوهفته طبیعیه ، استرس گرفتم

مال منم برجسته بود الان صاف شده ، رو پلکم بود دوباره یه ریزش در اومده میترسم دوباره لیزر کنم بنظرت ا ...

اگه خال ریشه دارباشه بعدازلیزرخال ریزدوباره درمیاد دردش طبیعیه

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم  

بیشتر ببینید
اگه خال ریشه دارباشه بعدازلیزرخال ریزدوباره درمیاد دردش طبیعیه

یعنی ممکنه بخاطر اون باشه دردش ،من خود بیمار انگاری ام دارم فکرم هزار راه رفت و استرس گرفتم

یعنی کلا اون خال نابود نمیشه با هر چند جلسه لیزر؟

یعنی ممکنه بخاطر اون باشه دردش ،من خود بیمار انگاری ام دارم فکرم هزار راه رفت و استرس گرفتمیعنی کلا ...

مال خواهرمن نمیدونستیم ریشه داره برداشت دوباره یه خال ریزد اومده ازهمون جا

بیشتر ببینید
یعنی ممکنه بخاطر اون باشه دردش ،من خود بیمار انگاری ام دارم فکرم هزار راه رفت و استرس گرفتمیعنی کلا ...

دردکه تاخوب بشه جاش هست

بیشتر ببینید