1363elsa مدیر استارتر عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 11388 عنوان شما هم برای تفریح و سفر لباس قدیمی میپوشید یا فقط من اینطورم 440 بازدید | 29 پست لباس نو و خوشگل رو نگه میدارم مهمونیای خاص میپوشمواسه گردش و سفر لباس فدیمی که مد نیست عکسام همه خراب میشهدو سه بار اومدیم خوب لباس بپوشیم، پاره یا نخ کش شد😐شما چطوری هستید؟دیدید بعضیا میان بیرون سفر و تفریح یا شهربازی و پارک چقدرررر شیک و خوش لباس میان؟لباسشون خراب نمیشه؟! سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام 1404/01/09 | 03:36 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
1363elsa مدیر استارتر عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 11388 الان کمد اباسم پر شده از لباسای سالمی که دیگه مد نیست!!! سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
قره_قروت_ترش عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 10205 لباس معمولی بپوش و نه خیلی قدیمی جانمادم همه جا باید مرتب باشهمخصوصا اگر متاهلی لباس خوب بپوش چون همسر مقایسه میکنه
هویجم عضویت: 1402/09/27 تعداد پست: 1877 قبلا بد میپوشیدم الان میگم خب که چی؟ تو سفرم کلی با ادما برخورد داری چرا نباید اراسته و شیک پوش باشی؟ بپوش بره
1363elsa مدیر استارتر عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 11388 منم بهترین لباسامو تو سفر میپوشم 🤩 خداوکیلی؟!!!خراب ، پاره، لک نمیشه؟شوهرت مشکلی نداره؟بعد مهمونی چی میپوشی؟ سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
قره_قروت_ترش عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 10205 مگه قراره با لباس هامون چیکار کنیم که خراب بشه عزیزم لباس خوب بپوشی ، حیفت میاد کارهای سخت و غیر زنامه انجام بدیحس زنانگی و لوندیت هم تقویت میشه
آنشرلی402 عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 8107 ما با هیچکس رفت و آمد نداریم لباسامو وردارم برا کجا اگه بیرون و مسافرت و تفیریح نپوشمشون لباس میخرم که لذتشو ببرم نه کهنه تنم کنم مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️
khfdjkln عضویت: 1402/05/22 تعداد پست: 6190 خداوکیلی؟!!!خراب ، پاره، لک نمیشه؟شوهرت مشکلی نداره؟بعد مهمونی چی میپوشی؟ من چادریم اما زیر چادرم همیشه بهترین تیپ رو میزنم..دوس ندارم لباس کهنه و معمولی وقدیمی بپوشم اصلا...ن اتفاقا خود همسرمم حساسه و همیشه دوسداره شیک پوش باشیم منو پسرمخب واسه مهمونی هم دارم دیگه قرارنیس ادم ۲ ۳ دس فقط داشته باشه مدام در حال خریدم 😅
lovee عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 9341 بپوش بره من حتی دخترم ببرم خانه بازی بهترین لباس و مانتومو میپوشم پیش دخترم تا دخترم حس خوبی داشته باشه کوچیکه اما خب متوجه میشن چرا باید خراب بشه من حتی برم کوه هم باز خوب میپوشم صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی
rozhena عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 5246 واقعا حرصم میگیره از خانومای عین شما ک یاد ندارن لذت ببرن من بهترین لباسامو سفر میپوشم اصلا قبلش بنا بر اب و هوای اونجا میرم خرید حتی سوپری هم لبلس تمیزو مرتب حتی ارایش هم دارم در طول روز البته سبک خوب لباس نخ کش میشه خراب میشه باز دوبارهرمیخری دیگ شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟ روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی لطفا لایک نکنید
1363elsa مدیر استارتر عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 11388 واقعا حرصم میگیره از خانومای عین شما ک یاد ندارن لذت ببرن من بهترین لباسامو سفر میپوشم اصلا قبلش بنا ... هنوز انقدر پولدار نشدم لباسم نخ کش شد سریع برم جایگزین کنمنهایتا سالی دو تا مانتو سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
مامی_پارساودوقلوها عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 7644 هم عکسات خراب میشن هم اعتماد بنفست میاد پایینمن الان بعد عید میخوام برم مسافرت قبلش میرم مانتو میخرم اما اون تایمی که تو ماشینم یه لباس راحت میپوشم که اذیت نشم اما تو مقصد باید تیپ زد واقعا هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
rozhena عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 5246 من حتی برای پیاده روی و کوه هم لباس ست میخرم عکسامون خیلی قشنگ میشه اصلاوقتی زن شیک بپوشه مرد بیشتر دوست داره کنارش باشه باهاش باشه افتخار میکنه شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟ روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی لطفا لایک نکنید