2777
2789

لباس نو و خوشگل رو نگه میدارم مهمونیای خاص میپوشم

واسه گردش و سفر لباس فدیمی که  مد نیست 

عکسام همه خراب میشه

دو سه بار اومدیم خوب لباس بپوشیم، پاره یا نخ کش شد😐

شما چطوری هستید؟

دیدید بعضیا میان بیرون سفر و تفریح یا شهربازی و پارک چقدرررر شیک و خوش لباس میان؟

لباسشون خراب نمیشه؟!

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم بهترین لباسامو تو سفر میپوشم 🤩

خداوکیلی؟!!!

خراب ، پاره، لک نمیشه؟

شوهرت مشکلی نداره؟

بعد مهمونی چی میپوشی؟

ما با هیچکس رفت و آمد نداریم لباسامو وردارم برا کجا اگه بیرون و مسافرت و تفیریح نپوشمشون لباس میخرم که لذتشو ببرم نه کهنه تنم کنم 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

خداوکیلی؟!!!خراب ، پاره، لک نمیشه؟شوهرت مشکلی نداره؟بعد مهمونی چی میپوشی؟

من چادریم اما زیر چادرم همیشه بهترین تیپ رو میزنم..دوس ندارم لباس کهنه و معمولی وقدیمی بپوشم اصلا...ن اتفاقا خود همسرمم حساسه و همیشه دوسداره شیک پوش باشیم منو پسرم

خب واسه مهمونی هم دارم دیگه قرارنیس ادم ۲ ۳ دس فقط داشته باشه مدام در حال خریدم 😅

بپوش بره من حتی دخترم ببرم خانه بازی بهترین لباس و مانتومو میپوشم پیش دخترم تا دخترم حس خوبی داشته باشه کوچیکه اما خب متوجه میشن 

چرا باید خراب بشه من حتی برم کوه هم باز خوب میپوشم

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

واقعا حرصم میگیره از خانومای عین شما ک یاد ندارن لذت ببرن 

من بهترین لباسامو سفر میپوشم اصلا قبلش بنا بر اب و هوای اونجا میرم خرید حتی سوپری هم لبلس تمیزو مرتب 

حتی ارایش هم دارم در طول روز البته سبک 

خوب لباس نخ کش میشه خراب میشه باز دوبارهرمیخری دیگ 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
واقعا حرصم میگیره از خانومای عین شما ک یاد ندارن لذت ببرن من بهترین لباسامو سفر میپوشم اصلا قبلش بنا ...

هنوز انقدر پولدار نشدم لباسم نخ کش شد سریع برم جایگزین کنم

نهایتا سالی دو تا مانتو

هم عکسات خراب میشن هم اعتماد بنفست میاد پایین

من الان بعد عید میخوام برم مسافرت قبلش میرم مانتو میخرم اما اون تایمی که تو ماشینم یه لباس راحت میپوشم که اذیت نشم اما تو مقصد باید تیپ زد واقعا

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند

من حتی برای پیاده روی و کوه هم لباس ست میخرم 

عکسامون خیلی قشنگ میشه 

اصلاوقتی زن شیک بپوشه مرد بیشتر دوست داره کنارش باشه باهاش باشه افتخار میکنه 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید