2777
2789

خیلی خیلی زن باسلیقه ای هست ۶۵ سالش اینا هست ولی از خونه گل میبارید بوی خوبی میداد خونشون همه چی با سلیقه تمیز چیده شده بود شیشه هاش برق میزد از تمیزی آشپزخونه درسته کوچولو بوا ولی گازش سینکش معلومه خیلی خوب نگه داشته بود از خودشم نگم دمپایی روفرشی موشیده بود با لباس های ست نبودن ولی همرنگ بودن تل زده بود خیلی اهل قرو فرو مد نیست ولی واقعا خیلی خیلی باسلیقه بود مستمری بگیره شوهرش مرده 

۵ تا دختر داره که یکیش طلاق گرفته صبح میره کار شب میاد گل هاش خیلی خیلی خوشگل بودن زیر گلدونی هاش یه نمه خاک نداشتن

یه بالکن کوچولو داره گفت برو درشو باز کن هوا بیاد قشنگ تو دوتا گلدون نعناه و شاسپرن کاشته بود دو تا رخت لباس داشت یکیشو لباساشو آویزون کرده بود یکیشم لباس زیرشو

دو تا اتاق خواب داشت جز فرش و کمد دیواری هیچی توی اتاق نبود خیلی خیلی تمیز و مرتب اصلا وسیله ی اضافی تو خونه نداشت آینه هاش برق میزد 

سرویسشون واقعا خیلی خیلی تمیز بود

ما رفت و آمد داریم یعنی همیشه ی خدا خونشون خودش همینطوریه برای خودش ارزش قائله قند یکم داره همیشه توی کیفش آب معدنی و کشمش داره 

اصلا از خودم خجالت کشیدم منم گیر یکی افتادم بی سلیقه ترین آدم روی زمینه😂😂

منم شکل خودش کرده 

از تودم خجالت کشیدم اینهمه تمیزی و زیبایی دیدم

خدایا شکرت که بعد از ۱۰ سال ماشین خریدیم❤️❤️بچه ها دعا کنین بتونیم از خودمون خونه و یه پسر سالم و صالح داشته باشیم منم دعاتون میکنم❤️❤️❤️

یا خدا زیر و بم خونه رو دقت کردی 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا خدا زیر و بم خونه رو دقت کردی

اره 🤣🤣

چون تمیز بود 

خدایا شکرت که بعد از ۱۰ سال ماشین خریدیم❤️❤️بچه ها دعا کنین بتونیم از خودمون خونه و یه پسر سالم و صالح داشته باشیم منم دعاتون میکنم❤️❤️❤️
چون بچه کوچیک پیششون نیست خونه تمیزه😃

نمیدونم شایدم درست میگین شوهر نداره بچه کوچیک نداره ولی نوه داره که دو هفته یبار میگه میان

اما مامانم میگه موقعی که جوون بود بچه هاشم کوچیک بودن همینطوری بوده

ای جان چقدر حس خوب داره زندگیش

اره واقعا یه لحظه حس کردم جاش باشم

منم مثل توام

روم به دیفال🤐🤐

الان همه میان یه بهونه های عجیب غریب برای تمیزیشو مرتبیش میارن😂

انگار خونه ی نو عروس بود بخدا وسیله ی اضافی هم نداشت

اره واقعا یه لحظه حس کردم جاش باشم

خدا نکنه عزیزم که جاش باشی

زندگی بدون همسر واقعا مفتم نمی ارزه

همه چی تمیزی نیست

بچه کوچیک اگه خونتو کثیف میکنع خودش یه نعمت بزرگه 

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرم.مرسی که این هدیه ی بزرگ رو بهم دادی