2777
2789
عنوان

خواهرم بدجور جواب زن عموم رو داد

| مشاهده متن کامل بحث + 1689 بازدید | 81 پست
تو مثلا خواهری یکبار تو خفا به زن عموت گفتی زن عمو خواهر منم شخصیت داره چرا انقد زخم زبون میزنی حرمت ...

عزیزم یه کم اروم باش وقتی از پشت پرده من خبر نداری

خدا به دلت ارامش بده

لطفا منو تو تاپیک های ختم قران تگ کنید ممنونم❤️

عزیزم یه کم اروم باش وقتی از پشت پرده من خبر نداریخدا به دلت ارامش بده

من دلم ارومه.چرا حقیقتو گفتم بهت برخورد.مشت مرده چیه جلو مرده رفتاره شما رو دارم‌میبینم.به سلامت.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من دلم ارومه.چرا حقیقتو گفتم بهت برخورد.مشت مرده چیه جلو مرده رفتاره شما رو دارم‌میبینم.به سلامت.

بهم برنخورد که اگه خورده بود جور دیگه جواب میدادم! خدا نگهدارت!

تو مثلا خواهری یکبار تو خفا به زن عموت گفتی زن عمو خواهر منم شخصیت داره چرا انقد زخم زبون میزنی حرمت ...

تو از کجا میدونی خواهر بدیه و چیزی نگفته عزیز؟

بنده خدا میخواد پادرمیونی کنه ختم بخیر شه چیزی نگفت

تو از کجا میدونی خواهر بدیه و چیزی نگفته عزیز؟بنده خدا میخواد پادرمیونی کنه ختم بخیر شه چیزی نگفت

عزیزم میگه از زمان ازدواج دختراش تا جداییشون و ازدواج مجدد زن عموش کارش همینه خواهرش رد میکرده.اگر یکبار این خانم مثل الان وساطت میکرد زن عموش سالها تکرار نمیکرد کارشو.الانم وساطت نکنه.نگفتم‌خواهر بدیه ولی دشمنی مگه چیه اینکه به عزیزت اسیب برسونن به گفته خودشون بپره بهش که چرا جواب زن عمو رو داری.حتی حالا که از خودش دفاع کرده ایشون گفته چرا.شما هم نمیخواد دفاع کنی.خودش نوشته هاش واضحه به خاطر یه عدد سن میگن بزرگتر و همه اسیبی میرسونن 

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بیشتر ببینید
عزیزم میگه از زمان ازدواج دختراش تا جداییشون و ازدواج مجدد زن عموش کارش همینه خواهرش رد میکرده.اگر ی ...

تو میدونی طی این سالها من چیزی نگفتم؟ اصلا رو چه حسابی انقدر خشن گارد میگیری و قضاوت میکنی متاسفانه بعضیا انگار نفعشون تو نفهمیدنه و مدام اشتباهشونو تکرار میکنن

الانم حرص نخور و تو تاپیکم اصلا نیا محترمانه!