2777
2789
عنوان

خواهرم بدجور جواب زن عموم رو داد

| مشاهده متن کامل بحث + 1689 بازدید | 81 پست
زن عموت چی گفت به خواهرت که خواهرت ناراحت شد؟

گفتش ایشالا سال ۴۰۴ طلسم تو هم بشکنه بالاخره یکی بیاد بگیرتت خواهرمم عصبی شد درجا جواب داد

لطفا منو تو تاپیک های ختم قران تگ کنید ممنونم❤️

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم ولی بهتر بود ملایم تر جواب میداد

به زن عموت بگو شما چند بار به خواهر من اینجوری گفتی و ناراحتش کردی 

اصلا شما چه حقی داری راجع به ازدواج خواهر من نظر بدی؟؟؟؟

مگه ما راجع به دخترای شما نظر میدیم؟؟؟

بعد چند بار یه بار خواهرم مثل خودتون باهاتون حرف زده 

ناراحتی و کدورت پیش اومده الان

به درک که کدورت پیش اومده.زن گنده سالهاست خواهرتو‌عذاب داده.حالا یه بار جواب دادن بدش اومدهچرا نمیگه چیکار کرده که این جوابو گرفته خودش شروع کرده حقش بوده بدتر از اینا هم‌حقشه

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بیشتر ببینید
گفتش ایشالا سال ۴۰۴ طلسم تو هم بشکنه بالاخره یکی بیاد بگیرتت خواهرمم عصبی شد درجا جواب داد

خب حرفش خیلی زشت بوده 

والا خواهرت هم چیزی نمی‌گفت خودت باید جواب می‌دادی 

من خواهر ندارم ولی کسی راجع به برادرم چیزی بگه خودم همچین میشونمش سرجاش که دیگه حرف اضافه نزنه

زن عموم پیش من گلایه کرد گفت خواهرت جلو دامادم سنگ رو یخم کرد

میگفتی زن عمو شما هم بارها جلو همه سنگ رو یخش کردید چیزی نگفت.الانم جلو داماد جدید سنگ‌رو یخش کردید.

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بیشتر ببینید
میگفتی زن عمو شما هم بارها جلو همه سنگ رو یخش کردید چیزی نگفت.الانم جلو داماد جدید سنگ‌رو یخش کردید.

گفتم.

یجورایی گیر کردم

هردو طرف ناراحتن و هردو طرف پیش من گلایه میکنن

لطفا منو تو تاپیک های ختم قران تگ کنید ممنونم❤️

من دلم نمیخواد حرمت شکنی بشه و کدورت باقی بمونه

تو مثلا خواهری یکبار تو خفا به زن عموت گفتی زن عمو خواهر منم شخصیت داره چرا انقد زخم زبون میزنی حرمت خواهرت بارها شکسته مهم‌نبود .حالا زن عموت مهمه.ولمون کن‌با خواهری مثل شما نیاز به دشمن نداره.سالها ساکت نشستی خواهرت زجر کشید حالا بهش پریدی و دنبال حرمت بقیه هستی

بیشتر ببینید
گفتم.یجورایی گیر کردمهردو طرف ناراحتن و هردو طرف پیش من گلایه میکنن

زن عموت حتی یه درصد حق نداره.سالها رفتاراشو دیدی ساکت نشستی خواهری نکردی.الانم بشین کنار نگاه کن همون جایی که همیشه بودی.خیلی بدم اومد از رفتارت

بیشتر ببینید