2777
2789
عنوان

من اخرش نفهمیدم ازدواج سنتی خوبه یا دوستی

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 44 پست
اینو دوس دارم ب شرطی ک خانواده هم بزارن

عزیزم اینو سعی کن خانواده اتو راصی کنی و یا یه روانشناس بربد که ایشون با خانوادتون صحبت کنن

چون شرایط مثل قبل نیست ، سخته یکباره و بدون شناخت بخوای عقد کنی 

حواست باشه ازون طرف این میزان اشنایی هم زیاد طولانی نشه

معمولا همون بازه ی ۶ ماهه را پیشنهاد میدن

حواست باشه توی این زمان علاقه و اشتیاق جنسی مانع دیدن حقایق و شناختت نشه

خب مورد دوم رو ک خانواده نمیزاره البته من تو سن ازدواج نیستم فقط صرفا میخام به یه نتیجه ای برسم

همون دوران آشنایی قبل ازدواجه دیگه، چرا اجازه نده، یه چندماه فرصت آشنایی میدن انگشتر میارن ،نامزد میشن، حالا درستش اینه که عقد نکنن، نهایتش صیغه محرمیت باشه، تا بعد از آشنایی عقد کنن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا هرکیو دیدم سنتی ازدواج کرده پشیمونه و جدا شده حداقل از کسی ک خودت انتخابش کردی و دوست بودین جدا ...

امضاتو دوس داشتم

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

بیشتر ببینید
عزیزم اینو سعی کن خانواده اتو راصی کنی و یا یه روانشناس بربد که ایشون با خانوادتون صحبت کننچون شرایط ...

مرسی/

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

بیشتر ببینید
نظر من برای خودمه و بهتر میدونم چی درسته و اشتباهه شمارو مجبور نکردم که با نظرم کنار بیایید!

خودم و خیلی ها ازدواج سنتی داشتیم خداروشکر اصلا جوری که شما میگید نبود و نیست پس نظرات غیر عاقلانه و بی منطق و بی سوادی خودتون رو برای خودتون نگه دارید کافیه

خودم و خیلی ها ازدواج سنتی داشتیم خداروشکر اصلا جوری که شما میگید نبود و نیست پس نظرات غیر عاقلانه و ...

دوست عزیز نظرات من به خودم مربوطه کسی از شما نخواسته که بیایید ریپلای بزنید و انتقاد کنید شما اگر سنتی ازدواج کردی به خودت مربوطه و برای من هیچ اهمیتی نداره من دیدگاه خودمو گفتم و برای اینم قرار نیست به شما و کسی حساب پس بدم پس شما حقی در برابر اینکه به من بگید چی اشتباه و درسته ندارید😊

بی سواد و بی منطق شمایید که جز نظر خودتون نظر کسیو قبول ندارید و ریپلای میزنید من اصلا مخاطبم شما نبودید!

مگه قراره همه مثل شما باشن و سنتی ازدواج کنن😐

دوست عزیز نظرات من به خودم مربوطه کسی از شما نخواسته که بیایید ریپلای بزنید و انتقاد کنید شما اگر سن ...

قرار هم نیست همه نظرات مطلق و بی اساس شمارو بخونن و سکوت کنن شما برای خودت نگه داری کافیه آفرین

قرار هم نیست همه نظرات مطلق و بی اساس شمارو بخونن و سکوت کنن شما برای خودت نگه داری کافیه آفرین

شما نیازی نیست توی نظرات بقیه دخالت کنید به شما اصلا مربوط نیست که من چی میگم😊 اگر از ازدواجتون راضی هستید نیازی به این حجم از فشاری شدن نیست.

شما نیازی نیست توی نظرات بقیه دخالت کنید به شما اصلا مربوط نیست که من چی میگم😊 اگر از ازدواجتون راض ...

قطعا هستم و می ایستم در مقابل نظرات از پیش تعیین شده و جهت دار امثال شماها. سکوت نمیکنم حالا هی خودتو خسته کن

قطعا هستم و می ایستم در مقابل نظرات از پیش تعیین شده و جهت دار امثال شماها. سکوت نمیکنم حالا هی خودت ...

هر چقدر میخوای حرف بزن نظر شما اصلا برام مهم نیست.

جای ایستادن و نظرات مسخره روی زندگیتون تمرکز کنید😂

دیگه ریپلای نزنید نیازی به ادامه صحبت نمیبینم.

هر کدوم مزایا و معایبی داره

تو ازدواج سنتی هیچ شناختی نداری خب یکم سخت هست.

ازدواج با دوستی با فردی ازدواج میکنی که قبل از تو با چند نفر تو رابطه بوده که درش هیچ شکی نیست.میزان رابطش رو نمیدونی و حتی شاید عادت کرده باشه به این دوستی و بعد از چندسال زندگی مشترک برگرده به همون راه.

تو ازدواج سنتی هم ممکن هست اون فرد قبلا رابطه داشته باشه و پنهان کنه.پس اونم نمیتونی کنار بزاری.

فقط تو ازدواج سنتی معمولا احساسات اولش وسط نیست.

اما باز هم به ملاک های فرد بستگی داره.مثلا دختر خانم اینقدر به فکر پول و خونه هست که به اخلاق پسر دقت نمیکنه .بعد از ازدواج میبیند آقا خسیس هست.یا اهل خیانت هست.

به نظر من چه سنتی چه دوستی ادم در زمان اشنایی باید محکم در قلب و احساساتش رو ببنده فقط با عقل تصمیم بگیره.و بعد از ازدواج عاشق بشه.

جواب ابلهان خاموشی است .  وقتی نمیتونی جواب بدی و حرف حق میشنوی مثل یک جانور نجیب گزارش میزنی😎😂    سلام فضول جون🤓    پشکل مغزا به دخترای بالای 35 میگن پیرزن.   پشکل مغزا به زنان خانه دار میگن مفت خور.در صورتی شوهر خودش مفت خور هست باید زنش کنارش کار کنه تا پیشرفت کنن.

بیشتر ببینید
هر کدوم مزایا و معایبی دارهتو ازدواج سنتی هیچ شناختی نداری خب یکم سخت هست.ازدواج با دوستی با فردی از ...

خیلی دقیق گفتی مرسی

بیشتر ببینید