2777
2789
عنوان

از اینکه آدمارو ملاحظه کنم متنفرم

2403 بازدید | 107 پست

اومدیم مثلا سفر 

با خانواده مامانم

خب پول ندارین نیاین

من و اون‌یکی خالم میخوایم تو سوئیت خوب بمونبم یا بریم هتل اون یکی خاله‌کوچیک‌ام وضع مالی‌شون خوب نیس میگه نه بریم چادر بزنیم

دیروز رفتیم یه جایی درست ۶۵ تا چادر بود حدود ۳۰۰ نفر بود خاله کوچیکم رفت دشویی اومد گفت آب نمیاد بابام رفت مردونه گفت اونجا هم آب نمیومد 

بعد خالم میگفت نه اینجا خوبه بمونیم اینجا بابام و خاله بزرگم میگفت جا نیس بریم هتل اینا گفتن نه

بعد...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بعد الان ما ۵ روزه علافیم‌ ۱۱ شب جا پیدا می‌کنیم برای موندن الان مگه غذا میپزن؟

۱۱ و ۴۵ دقیقه بابام میگف رستوران بازه بریم غذا بخریم یا مرغ بریان 

این گف نه سیب زمینی با تخم و مرغ میخوریم 

وای وای الان منتظریم سیب زمینی ها بیاد

شب آدم جا نداشته باشه خیلی سخته

ما هم دیشب تو ماشین خوابیدیم 

من و دو تا بچه تو ماشین شوهرم رفت بیرون رو زمین زیرانداز پهن کرد با پتو اینا خوابید حتی چادر نخرید 

خسته شدم با دو تا بچه کوچیک 

تمام بدنم گرفته 

بعد نمیذاره شیشه بدم پایین تا صبح خفه شدم از خونه که راه میوفتیم میگه شب جا میگیرم بعد که به وقتش میرسه میگه ولش کن پول جا رو فردا غذا بخوریم 

بعد قول داده بود صبحانه بعد یک سال کله پاچه بگیره شیر و کیک گرفت منم که قند دارم فقط شیر خوردم رفت تا ساعت ۳ ناهار شامم آش 

منم صدام دراومد دیگه گفتم بابادمسافرت هزینه داره اگه نداریم خب نیایم مجبور که نيستيم 

منم پریود شب تا صبح باید سه دفعهدمیرفتم سرویس 

سرویسم دور بود یعنی ساعت ۶ صب خوابیدم 

بچه م ساعت یک و نیم پاشد تا صب نخوابید 

یه جا نیست گوشی بزنیم تو شارژ 

خب بابا اصلا نریم که بهتره

شب آدم جا نداشته باشه خیلی سختهما هم دیشب تو ماشین خوابیدیم من و دو تا بچه تو ماشین شوهرم رفت بیرون ...

اخ دقیقا

پول نداره نیاد این چه کاریه اخه 

تر و خشک باهم میسوزن