2777
2789
عنوان

من اخرش نفهمیدم ازدواج سنتی خوبه یا دوستی

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 44 پست
ازدواج با اگاهی خوبه عزیزمچه دوستی باشه و چه سنتینباید بزاری هیجان و عشق جلوی توجه به نکات را بگیرهب ...

چطوری وقتی سنتیه رفت و امد داشته باشیم ؟

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

بیشتر ببینید
چرا؟

چون اعتماد بین طرفین بیشتره کستیی که دوست بودن هیچوقت اون اعتماد بهم ندارن 

بعد از ازدواج هم عشق به وجود میاد چه فرقی داره دوست باشی و عاشق باشی 

یا بعدش عاشق بشی ولی اعتمادد باشه 

این نظر شخصی من شاید خیلی ها مخالف باشم

به حکمتش دل بسپار(خدا)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما اول به هم معرفی شدیم توسط خانواده همسرم بعدش یه مدت با همسرم دوست بودم یعنی در ارتباط برای آشنایی بیشتر بعدش ازدواج کردیم ، اونجوری نیست که سنتی دیگه ندید و نشناخت روز عقد ببینین هم و

عزیزم هردو باهم برو جلو، دوست شو ادمارو بشناس اگر خواستگار داشتی هم بگو بیاد آشنا شو و با اونم مثل د ...

خب مورد دوم رو ک خانواده نمیزاره 

البته من تو سن ازدواج نیستم فقط صرفا میخام به یه نتیجه ای برسم

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

بیشتر ببینید

آشنایی و ازدواج مرتبط بهم هستن  مهم عاقلی انتخاب ها بوده وهست ولی متاسفانه خانما از احساس ها هیجان هاشون استفاده میکنند وهروقت هرجا مطمعن باشین احساس هیجان تصمیم گرفته برای یک شخص آسیب وصدماتش داشته وتجربه ها نفس گیری هم داشته

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
چون اعتماد بین طرفین بیشتره کستیی که دوست بودن هیچوقت اون اعتماد بهم ندارن بعد از ازدواج هم عشق به و ...

خب برا خیلیا بعد ازدواج عشق ب وجود نمیاد 

و اینک اونیکه میگین اعتماد ندارن بهم ..سنتیا معمولا هر کدوم قبلا دوست پسر دوست دختر داشتن خب صرفا ازدواجشون سنتی بوده 

بیشتر ببینید
سنتی بیان خواستگاری و مرحله آشنایی تقریبا طولانی تا مثل حالت دوستی با هم آشنا بشین و علاقه شکل بگیره ...

اینو دوس دارم ب شرطی ک خانواده هم بزارن 

بیشتر ببینید
خب برا خیلیا بعد ازدواج عشق ب وجود نمیاد و اینک اونیکه میگین اعتماد ندارن بهم ..سنتیا معمولا هر کدوم ...

عشق به وجود میاد آدم به حیوون خونگیش علاقه مند میشه چه برسه به شوهرش

به حکمتش دل بسپار(خدا)
اوووو اون سنتی الان تو دهات هام دیگ رسم نیس من منظورم سنتی ایه ک خدت گفتی

تو  سنتی هم  باید یه  علاقه و عشقی به وجود  بیاد 

یه وقت هایی  سنتی ها  خیلی پایدارتر از عشق های یهویی و هورمونی  هست 

چون زیر نظر خونواده  و قدم  قدم  میرن  جلو  و کم  کم  علاقه هم  توشون به  وجود میاد

در  کل تو  هر  رابطه ای  مشکل و ناپایداری هم هست 

عشق به وجود میاد آدم به حیوون خونگیش علاقه مند میشه چه برسه به شوهرش

چی بگم

بیشتر ببینید

والا هرکیو دیدم سنتی ازدواج کرده پشیمونه و جدا شده 

حداقل از کسی ک خودت انتخابش کردی و دوست بودین جدا شی کمتر حرص میخوری 

ندیده و نشناخته نباید ازدواج کرد مگ قاجاره

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید