2777
2789
عنوان

حس میکنم دل دختر عمم پیش برادرمه 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 24065 بازدید | 323 پست
چی بگم ولی واقعا خیلی بده پسرا دخترای خوب مهربونو نمیبینن

واقعا همینه فقط دنبال خوشگل و داف و خوش سر زبون هستن ک با صدتا پسر قاطی میشه هستن. وگرن یه دختر درونگرای مهربون وفادار میتونه برا عشقش برونگراترین باشه 🙁

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
بیشتر ببینید
اوووه تا دلت بخواد راجع به خواستگار دخترش عمم حرف زده جلوی برادرم اونم ریلکس میگه عمه اگه مورد های خ ...

نمی‌دونم چی بگم 

شاید اگه دختر عمت برون گرا بود داداشت توجه میکرد 

ولی خب هر آدمیو باید با ویژگی هاش پذیرفت 

دختر هدف دار 🌹عاشق ریاضی ،موسیقی و... دخمل آریاییم‌ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوووه تا دلت بخواد راجع به خواستگار دخترش عمم حرف زده جلوی برادرم اونم ریلکس میگه عمه اگه مورد های خ ...

تازه تشویقم میکنه. خب همینو برو ب دختر عمه ت بگو ب شوخی و خنده. بگو اره پسر دایی اینجور گفت 😐

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
بیشتر ببینید
نمی‌دونم چی بگم شاید اگه دختر عمت برون گرا بود داداشت توجه میکرد ولی خب هر آدمیو باید با ویژگی هاش پ ...

من میدونم این دوتا کلا مال هم نیستن ولی دلم میخواد این وسط یه جوری به دختر عمم بفهمونم بره دنبال زندگیش امید الکی نداشته باشه

عزبزمم آخرش چیشد ؟

یکیشون رفت خارج اونموقع خجالتی بودم زیاد ارتباط نگرفتم. بعد گفتم بسه بذا حرف بزنم. دومیو یکم بیشتر ارتباط گرفتم ولی فهمیدم عاقا رفته خواستگاری منم گریه هامو کردم و قیدشو زدم. سومیو خیلی صمیمی شدیم و خیلی ارتباط گرفتنم. ینی کامل برونگرا شدم جلو اون. ولی اون هیچی نمیومد جلو اخر رفتم بهش گفتم اونم جواب منفی داد و بعدم خودشو برام گرفت و بی جنبه بازی درآورد. اخرشم دلمو شکست با حرفاش و رفت. تا یک سال حالم بد بود بخاطر حرفاش و رفتاراش. الان دیگ میگم گور پدر هر چی پسره. فقط میخام با کسی اشنا بشم ک اونم از اول بخاد. 

بیشتر ببینید
یکیشون رفت خارج اونموقع خجالتی بودم زیاد ارتباط نگرفتم. بعد گفتم بسه بذا حرف بزنم. دومیو یکم بیشتر ا ...

آفرین عزیزم خوشم اومد بهترین کارو میکنی 

کاش دخترا زیاد قلب و روح و احساساتشون رو واسه یه حس یه طرفه یا رابطه ای ک تهش معلوم نیست نزارن

کلا کراش زدن خیلی چیز مزخرفی هست. کسیو دوست داشته باشی ک معلوم نیس اون چطور. برا کسی تلاش کنی ک اون نکنه. ب کسی حس داشته باشی ک اون نداره.

اون پسره بیشور برگشت آخر بمن گفت حسی بهت ندارم. من خیلی خورد شدم. تو روحیه م اثر خیلی بدی گذاشت حرفش. با اینکه خودم دیگه فهمیده بودم ولی شنیدنش خیلی دردناک بود چون من خیلی دوسش داشتم. من حالا دختریم ک تو این زمونه کم پیدا میشه. وفادار مهربون بساز هنرمند شاعر. شاید آرزوی خیلیا باشه ولی اون منو خوردم کرد. کاش هیچ دختری انقد رو نده ب یه پسر ک بخاد اینجوری تو روش بگه اینارو. 

بیشتر ببینید
کلا کراش زدن خیلی چیز مزخرفی هست. کسیو دوست داشته باشی ک معلوم نیس اون چطور. برا کسی تلاش کنی ک اون ...

عزیزممم کاملا درکت میکنم ..حس خیلی بدیه ..

اما تو اونقدر قوی بودی ک دوباره بلند شدی 

آفرین عزیزم خوشم اومد بهترین کارو میکنی کاش دخترا زیاد قلب و روح و احساساتشون رو واسه یه حس یه طرفه ...

بعد از اینکه دلم شکست و تا مدتها حالم بد بود دیگه درس گرفتم دنبال اینجور ارتباطا نرم. 

بیشتر ببینید
بعد از اینکه دلم شکست و تا مدتها حالم بد بود دیگه درس گرفتم دنبال اینجور ارتباطا نرم.

خوب کاری میکنی عزیزم آفرین بهت 

جسارتا میتونم سنت رو بپرسم ؟ البته اگه مایل نیستی نگو عزیزم

عزیزممم کاملا درکت میکنم ..حس خیلی بدیه ..اما تو اونقدر قوی بودی ک دوباره بلند شدی

خیلی حالم بد بوذ احساس میکردم غرورم پودر شده. شبا خواب راحت نداشتم روزا غم بود تو دلم. مریض شدم حتی. اون حرفای بدی بمن زد. گفت تو رفتی بیمارستان من میدونستم ولی حالتو نپرسیدم و میخواستم بهت فکر نکنم. گفت من دیگ دوس ندارم اینجوری نگام کنی و دارم از شرکت میرم. همکار بوذیم 😑 من خیلی مغرور بودم فقط واسه اون غرورمو گذاشتم کنار. خیلی سخت بود برام تحمل این حرفا. متاسفانه پسرا هم بی جنبه شدن وقتی میبینن یکی دوسشون داره فک میکنن آویزونه دیگ نمیذونن فقط با اونا اینجوره و دست خودش نیس

بیشتر ببینید
من خودمم دقیقا حس مسئولیت دارم نسبت به دختر عمم ..

امیدوارم نجات پیدا کنه ازین حس اشتباه. یه جور غیر مستقیم بهش بفهمون. چیزی ک فردا بخاد بفهمه الان بدونه بهتره

بیشتر ببینید