2777
2789
عنوان

حس میکنم دل دختر عمم پیش برادرمه 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 24305 بازدید | 323 پست

خودم چون عشق یکطرفه رو چند بار تجربه کردم دلم واقعا میگیره برا دخترای تو این وضعیت. کاش هیچ دختری قبل فهمیدن احساس طرف دنبالش نباشه و توجه نکنه 🥲

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
بیشتر ببینید
رفتارای داداشت ک فهمیدی بهش علاقه نداره چیا بوذه؟

ببین اگه برادرم بهش علاقه داشت سعی می‌کرد باهاش همکلام بشه ، احوال پرسی گرم کنه سر صحبت وباهاش باز کنه کم کم به بقیه بفهمونه ک اینو دوست داره 

اما با اینکه آدم شوخ طبعیه بجز سلام و احوالپرسی پرسی ساده سعی میکنه هیچ حرفی نزنه با دختر عمم 

قبلا باهاش بگو و بخند  عادی میکرد ولی الان نه

وایه همبن میگم احتمالا متوجه شده دختر عمم دوسش داره و میخواد بهش بفهمونه این حس یه طرفس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره دقیقا تایپ هم نیستن اصلا

ی مدت پیش داداشت دربارش بگو ببین چ واکنشی نشون میده 

بگو خواستگار داره خانومه و... ی جوری ک شک نکنه 

چ اشکال داره با هم ازدواج کنن 

شاید ب درد هم خوردن بالاخره از ی جایی شروع میشه 

به دختر عمت هم نگو نزار امیدوار شه 

ببین داداشت اگه ازش خوشش اومد باهاش صحبت کن بگو اگه قصدت جدیه قشنگ فکراتو کردی عاشقشی بریم خواستگاری  

دختر هدف دار 🌹عاشق ریاضی ،موسیقی و... دخمل آریاییم‌ 
ببین اگه برادرم بهش علاقه داشت سعی می‌کرد باهاش همکلام بشه ، احوال پرسی گرم کنه سر صحبت وباهاش باز ک ...

تا میفهمن دوسشون دارن خودشونو میگیرن 🙁

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
بیشتر ببینید
ی مدت پیش داداشت دربارش بگو ببین چ واکنشی نشون میده بگو خواستگار داره خانومه و... ی جوری ک شک نکنه چ ...

فایده نداره‌ داداشه تا شک کرده خودشو گرفته ک بگه نمیخام دور من نباش

بیشتر ببینید
دختر عمه ت مثلا چ رفتارایی داره؟

مببین با اینکه دختر سنگینه ولی زل میزنه به برادرم 

موقع حرف زدن برادرم لبخند میاد رو لبش 

سعی میکنه باهاش حرف بزنه مثلا میگه پسر دایی برات میوه پوست بگیرم؟

ببین اسن رفتارها رک اگه دختر دیگ ای میکرد میگفتم اخلاقشه مدلشه یا ..

ولی دختر  عمه من که درونگراست و با دختر ها هم همچین رفتاری نمیکنه و فقط با برادر من همچین رفتاری داره ..خب شک برانگیزه دیگ ؟

داداش من یه پسر شوخ و امروزی هست که دنبال یه دختر داف خوش سر و زبون میگرده یکی ک باهاش برخ مسافرت و ...

پس ی روز می‌فهمه چ دختریو  از دست داده 

اون با همچین آدمی همنشین نشده 

چون درونگراست دربارش هیچی نمیدونه 

اینا همش درس عبرته برا دخترا ک وقتی کم محلی میبینن دیگ قید طرفو بزنن و ادامه ندن. نذارن غرورشون خورد بشه. 🥲

بیشتر ببینید
ی مدت پیش داداشت دربارش بگو ببین چ واکنشی نشون میده بگو خواستگار داره خانومه و... ی جوری ک شک نکنه چ ...

اوووه تا دلت بخواد راجع به خواستگار دخترش عمم حرف زده جلوی برادرم 

اونم ریلکس میگه عمه اگه مورد های خوبین دخترتو راضی کن بره شوهر کمه این روزا 😂

مببین با اینکه دختر سنگینه ولی زل میزنه به برادرم موقع حرف زدن برادرم لبخند میاد رو لبش سعی میکنه با ...

😭💔 چقد یاد خودم افتادم که فقط واسه اون پسرا ک دوس داشتم برونگرا بودم و چقد تلاش کردم کم حرفیمو بذارم کنار ولی بازم خاک برسرا 🥲

بیشتر ببینید
آخه داداشم یه بار سرخود رفت یه زن مطلقه رو گرفت بعدشم جدا شد اصلا من حس میکنم بهد طلاق داداشم توجهش ...

شاید برادرت نمی‌خواد 

دختر عمت با اون ازدواج کنه که قبلاً طلاق گرفته 

میخواد دختر عمت با یکی ازدواج کنه  مثل خودش مجرد 

شاید برادرت نمی‌خواد دختر عمت با اون ازدواج کنه که قبلاً طلاق گرفته میخواد دختر عمت با یکی ازدواج کن ...

نبابا داداش من اعتماد بنفسش بیشتر از این حرفاست اگخ میخواستش با کمال پر رویی میرفت خواستگاری تازه میگفت مگه من چمه ؟ دلشون هم بخواد من برم خواستگاری