به شدت دچار بیماری وسواسی شدم توتمیزی خونه دیگه واقعا زجر میکشم وقتای که خونه حتی بهم ریخته هم نیست تو فکر خودم حس میکنم بهم ریخته س مث دیونه ها به زمین و زمان گیر میدم خونه رو که رو تمیزی دوباره تمیز میکنم انگاری ده جلسه تراپی رفتم ارومارومممم😭😭😭😭😭😭😭
هر گاه دلت پر شد از غم و غصه ها؛ خم شو و به خاک بیفت ؛" این نسخهای است که خداوند برای پیامبرش پیچیده است : ما قطعا میدانیم و اطلاع داریم، دلت میگیرد، به خاطر حرفهایی که میزنند. سر به سجده بگذار و خدا را تسبیح کن سوره حجر۹۸ "
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بخدا ۲۶سالمه از درد سیاتیک امون ندارم ….وسواسیم حد و حساب نداره
من وسواس هم ندارم ولی چون کارهای خونه مادرم رو هم انجام می دم الان مچ درد و گردن درد و کمر درد گرفتم
این مواقع به سلامتی خودت رحم کن و برو پیش پزشک تا دارو وسواس برات بنویسه
هر گاه دلت پر شد از غم و غصه ها؛ خم شو و به خاک بیفت ؛" این نسخهای است که خداوند برای پیامبرش پیچیده است : ما قطعا میدانیم و اطلاع داریم، دلت میگیرد، به خاطر حرفهایی که میزنند. سر به سجده بگذار و خدا را تسبیح کن سوره حجر۹۸ "
ایکاش بکی باشه کنارت تا اونجوری خل شدی سریع بازوووورم شده دستتو بگیره ببره بیرون . فقط بذاره یدونشو ...
انوقت سریع به طرف می گه بلند شو با هم تمیز کنیم
با آدم وسواسی زندگی نکردی
ایکاش بکی باشه کنارت تا اونجوری خل شدی سریع بازوووورم شده دستتو بگیره ببره بیرون . فقط بذاره یدونشو ...
ب شدت خودم بدم میاد از این حالم دیونه شدم بخدا اگه تمیز نکنم خونه رو با وجود این که اصلا کثیف نیست مث دیونه ها یا جنگ و دعوا را میندازم یا گریه میکنم ….مثلا مهمون میاد خونه بهم میریزه من سردرد میگیرم انقد تو خودم میریزم ک چیزی بروز ندم