2777
2789
عنوان

چیکار کنم برم خونه برادرشوهرم یان

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 40 پست
خیلی رک و واضح به شوهرت بگو. با هر کس مثل خودش رفتار میکنم و برای خودم ارزش قائلم، تو هم باید به من ...

اینو گفتم

میگه مادرم رو چیکار کنم ناراحت میشه 

و گفتن اگه نیای با هم میریم 

گفتم حتی منو دعوت خالی هم نکرده خونش از وقتی ازدواج کردیم.میگه تو عید رو برو ولی خونت دعوت نکن

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اینو گفتممیگه مادرم رو چیکار کنم ناراحت میشه و گفتن اگه نیای با هم میریم گفتم حتی منو دعوت خالی هم ن ...

بگو، مادرت هم باید برای عروسش ارزش قائل شه. به جای اینکه به من بگه بیا بریم، به اون عروسش بگه، وظیفت بوده دعوتش کنی، جشن عقدش بری، کادو بدی،.... از اون باید ناراحت شه، نه از من

چه راهی پیشنهاد داری

اگه شوهرت از اینا نیست که مرغش یه پا داره هر چی بگی باز طرف خانوادشه با زبون خوش بگو رفتنمون به صلاح نیست ما همون یه باری که رفتیم و نبودن جوانمردی خودمون رو نشون دادیم بقیش توهین به شخصیت خودمونه 

وای نریاااا اون سنگ بچه هاشو میزنه میخواد باهم دوست بشن ،غرور تو این وسط چی میشه 

توام بگو مادر جون من بی دعوت جایی نمیرم اینبارم  فقط به احترام شما  اومدم ولی الکی گفت ما نیستیم چجوری بگه دوست نداره بریم خونش

قاطع بگو نه و تمام نزار اونم هی حرف بزنه کشش بده ،توام بمونی تو رودربایستی

اینو گفتممیگه مادرم رو چیکار کنم ناراحت میشه و گفتن اگه نیای با هم میریم گفتم حتی منو دعوت خالی هم ن ...

بکو شما مردی مستقل شدی مادرت ناراحت بشه ام باز بچشی درست میشه . من زنتم دلم بد و سیاه میشه نسبت بهت ک ناراحتی من مهم نیس برات.شخصیتم‌مهم نیس.‌

بعد برادرشوهرت چرا اینجوری کرده باهات مشکل چیه

parasoo1989@
اگر شوهرت پشتته ک وایسا حرفتو بزن کامل. اگر نیس ک ب نظرت کاری میتونی بکنی

میگه مادرم رو چیکار کنم ناراحت میشه 

و گفتن اگه نیای با هم میریم 

گفتم حتی منو دعوت خالی هم نکرده خونش از وقتی ازدواج کردیم.میگه تو عید رو برو ولی خونت دعوت نکن

پس با راهنمایی هایی ک کردید اصلا نمیرمچون میخواستم بخاطر شوهرم برم ک ناراحت نشه

با شوهرت جنگ و دعوا راه ننداز من باشم نمیرم از اون طرفم سعی میکنم رابطم و با شوهرم خراب نکنم 

وای نریاااا اون سنگ بچه هاشو میزنه میخواد باهم دوست بشن ،غرور تو این وسط چی میشه توام بگو مادر جون م ...

واقعا من خواستم زیاده یا نه

مگه نباید تو این چند سال منو یه بار دعوت میکرد ؟