2777
2789
عنوان

چیکار کنم برم خونه برادرشوهرم یان

712 بازدید | 40 پست

برادرشوهرم بهم بی احترامی کرد 

مادرشوهرم انتظار داره برم عید دیدنی خونه برادرشوهرم 

گفت تو جوانمردی کن و گفت گفتن ک تو اول سلام ندادی

(برادرشوهرم عقد من نیومد و عروسی هیچ کادویی نداد و دعوت نکرده من رو خونش)

منم گفتم باشه

از قبل مادرشوهرم گفته بوده ک میایم خونتون 

تا رسیدیم جلو خونشون .مادرشوهرم دوباره ی تماس گرفت .برادرشوهرم گفت با کی اومدی.مادرشوهرمم گفت با من و شوهرم 

برادرشوهرم گفت ما خونه نیستیم 

فردا دوباره قرار بریم خونشون😐

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مادر شوهر مهر طلب شما براتون ارزش قائل نیست شما خودت چرا خود تحقیری خب بهش محل نده بابا

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
بیشتر ببینید
اگه بری واقعا (ببخشیدا) بی عقلی و هیییچ ارزشی برای خودت قائل نیستی، پس منتظر توهین های بیشتری هم خوا ...

چطوری ب شوهرم بفهمونم 

بنظر خودم اونشب دروغ گفت خونه نیست

شوهرم کلا متوجه نییت یا دنبال مادرشه ک این بی احترامی ها رو نمیبینه

چطوری ب شوهرم بفهمونم بنظر خودم اونشب دروغ گفت خونه نیستشوهرم کلا متوجه نییت یا دنبال مادرشه ک این ب ...

خیلی رک و واضح به شوهرت بگو. با هر کس مثل خودش رفتار میکنم و برای خودم ارزش قائلم، تو هم باید به من ارزش بذاری تا دیگران اجازه ی بی احترامی به خودشون ندن. (و بلعکس) 

شوهرم گفت مادرم ناراحت میشه و بیا بریم

از من بشنو به خاطر ناراحت نشدن مادر و پدرشوهر هم خودمو هم شوهرمو بی ارزش کردم الان احترام شوهر خواهرمو و خواهرمو دارن اما من و شوهرم و نه .. خود دانی

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
بیشتر ببینید