2777
2789
عنوان

چرا بعضی دخترها اصلا خواستگار ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 61 پست

سلام منم شرایطم مشابه شماست. 

بیشتر فکر کنم برای همون لاغری و... باشه. 

منم به جز یکی دونفری که خودشون اصلا منو ندیده بودن و خانواده شون فقط دیده بودن کسی دیگه ای نبوده. 

ارشد بخونی شاغل بشی احتمالا موردهای خوبی پیدا میشن. 

چون سن ازدواج رفته بالا

من خودم مجردم دوست دارم امسال دیگه ازدواج کنم 

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

واقعا چرا من دور برم خیلی دیدم دختر خانوم متین زیبا تحصیل کرده ولی دریغ از یک خواستگار البته شما هم ...

نه ما زود ازدواج نمی‌کنیم اتفاقا تو خانواده‌مون هم سن ازدواج نسبتاً بالاست، اما اینکه چرا اصلا کسی پیشنهاد نمیده ذهنم رو درگیر کرده. 

سلام این متن لینک کانال رویش در ایتا هست درمساجدسراسر کشور توی کانال لیست کانون یامساجد هستش انشاءال ...

اسامی شهرها و توضیحات ش سنجاق شده کاملا رسمی شرایط توضیح داده یا مادرمیرین یا خودتون و... 

کدوم شهری اگه تهران و کرج و اینا باشی طبیعیه خاستگار نداشته باشی معمولا بقیه شهرا که همدیگرو میشناسن ...

اتفاقا من شمالم...ولی وقتی میرم تهران خونه داداشم هر کی میبینه واسه خواستگاری میخاد شمالیا نگیرن😂

من خودم مجردم دوست دارم امسال دیگه ازدواج کنم

سلام انشاءالله متنی که گذاشتم کانالی که توی ایتاس سربزنید

ثبت نام خانم ها و آقایون در همه جای ایران انجام میشود 

نزدیکترین پایگاه مراجعه میکنند 

لیست پایگاه ها در کانال سنجاق شده

🔅 همسان گزینی رویش 🔅

─┅═༅𖣔💖𖣔༅═┅─

دقیقا من با دختر خالم ۲۲ سالشه هنوز میشینیم برنامه کودک می‌بینیم چه برسه خواستگار اینا

من خودمم همینطورم و منظورم صرفا ازدواج هم نبود بنظر خودمم زوده، ولی آخه کسی حتی پیشنهاد دوستی هم نمیده. (هر چند بده هم من قبول نمی‌کنم مگر به قصد آشنایی برای ازدواج)

عزيزم يه چيزي بگم؟من نميدونم شما مجردا چرا فكر ميكنيد ازدواج خوبهشما كه شاغلي شرايطت اوكيه اخه اقا ب ...

نمی‌دونم انگار یه جور احساس ناکافی بودن بهم دست میده. بقیه رو که می‌بینم ازدواج می‌کن یا تو رابطه‌ان هی از خودم می‌پرسم مگه من چی از اون دختر کم دارم؟