من ظاهرم خیلی بد نیست، خانوادهی خوبی دارم، وضع مالیمون هم بد نیست، خودمم که شاغلم، اما تا الآن که ۲۲ سالمه یه دونه خواستگار هم نداشتم. واقعا نمیدونم دیگه یه دختر باید چجوری باشه که براش خواستگار بیاد؟
من یه کمی لاغرم و قیافهام هم کمتر از سنم نشون میده. خیلی هم بیرون نمیرم. جز این دو تا دلیلش چی میتونه؟ بعد اینکه اصلا نمیدونم کجا و چجوری باید با کسی آشنا بشم. دوست و فامیل که زیاد نداریم، تنها جایی که فکر میکردم شاید بتونم با کسی آشنا بشم دانشگاه بود که اونم تکجنسیته. به محل کار هم امیدی ندارم.
هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و باشکوه بود که با تاج و لباسهای فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب میشد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
دقیقا من با دختر خالم ۲۲ سالشه هنوز میشینیم برنامه کودک میبینیم چه برسه خواستگار اینا
من خودمم همینطورم و منظورم صرفا ازدواج هم نبود بنظر خودمم زوده، ولی آخه کسی حتی پیشنهاد دوستی هم نمیده. (هر چند بده هم من قبول نمیکنم مگر به قصد آشنایی برای ازدواج)