2777
2789
عنوان

جوجه رنگی های دخترم رو سوزوندم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3073 بازدید | 109 پست

بابا واسه چی این هارو میخرید آخه .

پسر من انقدر التماس میکنه ،دیگه خودش فهمید هیچ جوره راضی نمیشم بی خیال شد .

الانم دیگه کاریه که شده .از قصد که این کارو نکردی

یه نفر فکر میکرد ایران ارث جدو آبادیشه ،بحرین و شوهر داد،یه نفرم ۸ سال تو جبهه جنگید تا ذره ای از خاک ایران دست اجنبی نیوفته ❤برایتان اینگونه آرزو میکنم: آن زمان که خداوند در محشر بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد .مهمان من است 💔🥲 خدای مهربونم ممنون که پسرمو سالم تو بغلم گذاشتی ❤️
بیشتر ببینید
یکم صدقه بدهبه حیوانات محبت کن

همیشه به گربه ها و پرنده ها غذا میدم

از اول هم دلم رضا نبود اینا رو بخرم

مسئولیت دارن

شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچه‌هام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

گناه داشتن طفلیا،فک کن جیک جیک میکردن کمک میخاستن ولی اسی نشنیده😭😭

😂😂😂😂🤣بیچاره نمیدونستععع عه

لینک ناشناسم : https://abzarek.ir/service-p/msg/2132137                             آقایون لطفا در تاپیک هام پست نذارید ، اگه از کلمات عزیزم و جونم اسفاده کردم منظورم شما نبودید خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم.

بیشتر ببینید

نخرین، هرچقدرم بچه هاتون اصرار کردن نخرین، حیوونکیا خیلی عذاب میکشن رنگ میشن و فروخته میشن و آخرشم اکثرا زیر دست و پای بچه ها له میشن، به بچه ها یاد بدین موجود زنده اسباب بازی نیست و نباید خرید، خودم دختر ۶ ساله دارم تاحالا نخریدم

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊

منم ی بار با جعبه گذاشام بالای کابینت خفه شدن

‏واقعا هرچی بیشتر جلو میرم با خودم میگم کاش هیچوقت بزرگ نمیشدم، من اصلا دوس ندارم این همه فکر و خیال داشته باشم، کاش بچه بودم و همه بزرگترا واسم تصمیم میگرفتن و نگرانم بودن نه اینکه هرلحظه فکرم درگیر باشه و دغدغه مامان بابام و زندگیم و هزار تا چیز دیگه‌رو داشته باشم..🌱🦋›
بیشتر ببینید
همیشه به گربه ها و پرنده ها غذا میدماز اول هم دلم رضا نبود اینا رو بخرممسئولیت دارن

درک میکنم منم دوست ندارم بخرن ولی اینا فکر میکنند من ظالم هستم الان اردکش هم توحیاط ول میچرخه سرما خود پسرم هم یک هفته نیست خونه بابام هست 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
هنوز تو شوکمکاش این زبون بسته ها رو نمی‌آوردند تو بازارشرایط خاص میخوان

من برا دخترم گرفتم و فرداش بردم پس دادم،دخترم تپل سه ساله س ترسیدم نتونه خودش کنترل کنه بیفته روش