2777
2789
عنوان

دارم از درد دندون میمیرم هیچ راهی برام نمونده

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 117 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خیارشور رو از وسط باز کن بذار رو دندون همون لحظه آروم میشه فقط سرد نباشه 

☘💝خدا جون ببخشید که یادمون میره بگیم شکرت یا ممنون💞 خدا جون رودست خوردن بده کمکمون کن 💞خداجون امیدهیچ کسی رو ناامید نکن                  ☘💖صلوات یادت نره🌷 ☘  امید ماروهم ناامید نکن                                           که امیدم به خودته خداجون ☘                               ☘خداجون حاجت هامون رو همراه                                       سلامتی و دلخوش بده☘                                                  الهی امین😘😍                  
بیشتر ببینید

بچه ها دندونپزشک و پزشک زیر بار مسئولیت نمیرن چون میدونن کوچکترین اشتباه تو دوز مواد مصرفی میتونه باعث زایمان زودرس شه بعد شما همینطوری توصیه میکنین؟

اگر اتفاقی برای این خانم بیوفته جوابگو هستین؟

تهران نیستم

سیر ورنده کن با نمک قاطی کن بذار روش حواست باشه لبت وکنار دهنت داخل نخوره که مجبور میسوزونه.

ولی عالیه بذار روش تحمل کن

من اینجا یه خانمی کفت انجام دادم عال بود

داخل بازار میلی گلد رو نصب و کد من رو بزنید کد من👈            (milli-6u7qi )به هردو 5سوت طلا میده  ومعتبره داخل شبکه ی نسیمم میلی گلد رو تبلیغ میکنن.  اینم کد من.       milli-6u7qi