2777
2789
عنوان

دارم از درد دندون میمیرم هیچ راهی برام نمونده

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 117 پست
چقدر عجیب!!! حقیقتا نمیدونستم و هنوزم مجاب نشدم.جدا از اینکه این بنده خدا حامله بوده و خب سختش شده و ...

میگم چون جرم دندون تو بارداری میتونه شرایط خطرناکی ایجاد کنه. از روز اول مجازیم انجام بدیم اتفاقا همیشه هم جزو سوالات دانشجوهای دندونپزشکی که کدوم کار رو تو بارداری بدون اینکه به سن بارداری توجه کنیم میتونیم انجام بدیم که جرمگیریه

لقی بعد جرمگیری پیش میاد همیشه. چون خود جرم باعث تحلیل استخوان میشه که باعث لقی دندون میشه ولی تا زمانی که جرم هست نقش استخوان از بین رفته رو ایجاد میکنه و دور دندون رو میگیره نمیذاره لقیش حس بشه بعد که جرم حذف میشه دیگه چیزی نیست دندون رو نگه داره لقیش حس میشه.

جرم تجمع باکتریه و منبع عفونته میتونه باعث تومور بارداری بشه و یکسری چیزهای دیگه که درست واقعیتش در خاطرم نیست.

اشتباه دندونپزشک ایشون این بوده که بهشون توضیح نداده همون اول باید گفت که کار دردناکیه و بعدش دندون ها ممکنه لق بشن ولی در هر حال جرمگیری اجتناب ناپذیر بوده و باید انجام‌میشده

چقدر عجیب!!! حقیقتا نمیدونستم و هنوزم مجاب نشدم.جدا از اینکه این بنده خدا حامله بوده و خب سختش شده و ...

اصلا جرمگیری چیز اورژانسی نیس که زن باردار بخواد انجام بده حتی اگ خودشم بخاد نباید انجام میداد دکتر

من دندونم شکسته میگم روکش میگه نه بری بیاای اذیت میشی حالا بعدا انجام میدم برات فقط درد شدید داشتی بیا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دوستان من یه تجربه داشتم بارها جواب داده گفتم شماهم  استفاده کنید

پیامبر  فرمود: کسى که دندانش درد مى کند، انگشتش را بر روى آن بگذارد و هفت مرتبه این آیه را بخواند:

هُوَ الَّذِی أَنْشَأَکُمْ وَجَعَلَ لَکُمُ السَّمْعَ وَالاَْبْصارَ وَالاَْفْئِدَةَ قَلِیلاً ما تَشْکُرُونَ

بگو: خدا كسى است كه شما را آفريد و براى شما گوش و چشم و دل قرار داد؛ ولى كمتر شكر مى كنيد

من بارها خوندم عالی جواب داده.  گاهی که خیلی از درد مستاصل شدم واقعا  جواب داده

استارترمن اینوازیه تاپیک قدیمی کپی کردم.

من پارسال ازدرددندون نمیتونستم بخوابم کل شبوازدردمردم زدم نی نی سایت دعابرای درددندون این ایه رواوردوخوندم واقعااروم شدم منی که حتی باقرص اروم نشدم.

من خودمم به نیت اروم شدن دردت میخونم برات عزیزم.

من این دردوکشیدم میدونم چقدعذاب اوره

جرمیگیری برای همه لازمه؟من دوندونام جنسش کاغذیه باید جرمیگیری کنم؟

نه باید چک بشه پشت دندونهای فک پایین معمولا جرم میگیره اگر جرم باشه حتی خیلی کم باید جرمیگیری کرد چون استخوان زیر جرم تحلیل میره

میگم چون جرم دندون تو بارداری میتونه شرایط خطرناکی ایجاد کنه. از روز اول مجازیم انجام بدیم اتفاقا هم ...

ممنون امشب یک چیز جالب بهم یاد دادید.،🙏🙏🙏

خودم هم توی نت سرچ‌ کردم متوجه شدم که مشکل لق شدن به خاطر تحلیل استخوان بوده از قبل و ....

اولش برام عجیب بود که جدا شدن جرم دندان را لق کرده فکر کردم دندانپزشک اشتباه کرده.

اصلا جرمگیری چیز اورژانسی نیس که زن باردار بخواد انجام بده حتی اگ خودشم بخاد نباید انجام میداد دکترم ...

والا بالاتر یک کاربری توضیح دادن که خود وجود جرم ممکنه مشکلات دیگه بوجود بیاره و ...

من علمش را نداشتم و ندارم ولی با سرچی که توی نت کردم انگار ضروری هست گرچه خودم بودم تا پایان بارداری تحمل میکردم.