سشوار منم دوماهی میشه صدا بد میده به خدا توکل کن نمیسوزه🤣🤣
حقیقا بدمم نمیاد بسوزه😂
عمر حضرت نوح داره از وقتی من بچه بودم سشوارمون همین بود بعد اصلا دیگه جون نداره هر دفعه میرم حموم باید نیم ساعت سشوار بکشم ولی اون دفعه ای بهش گفتم وسایل هم عمر دارن این عمرشو کرده خواست منو جر بده😂 دیگه نشون نمیدم که از خرابیش ناراحت نیستم
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
سشوار کلا زود خراب میشه این سری جنس خوب بگیرین خواهر بیشتر کار کنه واست
زود چیه
من ۵ سالم بود همین بود (احتمالا قبل تر هم بوده ولی خب من تا اینجا یادمه)
لان بیست سالمه بازم همونه😂😂
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
وااااا ارههههه ما هم از اونا داشتیم اونو بابام برداشت هنوزم دارتش
این یکی شکلش مدرن تره ولی بازم مال همون بیست سال پیشه😭😂
پس جنس قدیمی بودهخب جنسای قدیم زود خراب نمیشدن کهجنسای ضعیف ایرانی ان که زرتی خراب میشنفکر کردم مال ...
نمیدونید الان چه مارکی خوبه؟ خودم یه سرچ کردم دیدم هیچ کدوم برنداشت نمیشناسم همه قیمتی هم بود