2777
2789
سشوار منم دوماهی میشه صدا بد میده به خدا توکل کن نمیسوزه🤣🤣

حقیقا بدمم نمیاد بسوزه😂

عمر حضرت نوح داره از وقتی من بچه بودم سشوارمون همین بود بعد اصلا دیگه جون نداره هر دفعه میرم حموم باید نیم ساعت سشوار بکشم ولی اون دفعه ای بهش گفتم وسایل هم عمر دارن این عمرشو کرده خواست منو جر بده😂 دیگه نشون نمیدم که از خرابیش ناراحت نیستم

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین دیدم اتفاق یهویی ولی گردن چشم ننداختم😂اخه اگ بش باور داشته باشم ترسو میشم

نه آخه منم نمی‌ترسم

ولی خب میدونم اونی که چشم دیدن منو نداره کیه

دقیقا همون چشم میزنه بعد از هر بار دیدن

دیگه فهمیدم

ولی بقیه تو دید من این مدلی نیستن

بعضیا خودشون خودشونو لو میدن..

سشوار کلا زود خراب میشه این سری جنس خوب بگیرین خواهر بیشتر کار کنه واست

زود چیه

من ۵ سالم بود همین بود (احتمالا قبل تر هم بوده ولی خب من تا اینجا یادمه)

لان بیست سالمه بازم همونه😂😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بیشتر ببینید
زود چیهمن ۵ سالم بود همین بود (احتمالا قبل تر هم بوده ولی خب من تا اینجا یادمه)لان بیست سالمه بازم ه ...

پس جنس قدیمی بوده

خب جنسای قدیم زود خراب نمیشدن که

جنسای ضعیف ایرانی ان که زرتی خراب میشن

فکر کردم مال شما هم از این جدیداس

🤣🤣🤣مال منم جهیزیه مامانمه😭😂ازین فلزیا

وااااا ارههههه ما هم از اونا داشتیم اونو بابام برداشت هنوزم دارتش

این یکی شکلش مدرن تره ولی بازم مال همون بیست سال پیشه😭😂

بیشتر ببینید
پس جنس قدیمی بودهخب جنسای قدیم زود خراب نمیشدن کهجنسای ضعیف ایرانی ان که زرتی خراب میشنفکر کردم مال ...

نمیدونید الان چه مارکی خوبه؟ خودم یه سرچ کردم دیدم هیچ کدوم برنداشت نمیشناسم همه قیمتی هم بود

بیشتر ببینید
نمیدونید الان چه مارکی خوبه؟ خودم یه سرچ کردم دیدم هیچ کدوم برنداشت نمیشناسم همه قیمتی هم بود

من سشوار فیلیپس شنیدم خوبه

ولی واقعا آدم نباید مارک متفرقه ایرانی بخره ..

اونم سشوار که آدم هر روز استفاده داره