2777
2789
عنوان

خونه مادرشوهرتون شبا میخوابید

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 47 پست

ما یک ساعت از هم فاصله داریم

و من زیاد نمیتونم برم خونشون

شاید دوماه یک بار برم

من عاشق خونهء بابامم ولی اونجا از خونه بابای خودمم راحت ترم

بزرگترین گنج زندگی پدر و مادرم ، ارزشمندترین دارایی پسر و دخترم ، تکیه گاهم همسرم❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بعد از سالها دو سه شب پیش اونجا خوابیدم تا صبح پلک روهم نزاشتم،انقدر گرم بود انقدر روشن بود اصلا مردم تا صبح شد

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥

اتاق مجردی شوهرم تخت دونفره گزاشتن میریم اونجا

چطور اتاقشو کس دیگه ای تصاحب نشد 😂 از بس ذهنم فقیره نهایت خونه هامون دوخوابه با کلی بچه نمیتونم تصور کنم هرچه برا خودش اتاق داشته باشه

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
یه بار مامانم منوخواهر دوقلومو گذاشت خونه مادرشوهرش نه بهمون شام داد نه صبحانه مامانم اومد ما ۵ ساله ...

منم بچه هامو مجبوری دوشب پیش گزاشتم،خودمون سر صبح جایی کار داشتیم ساعت ۴ ظهر برگشتیم طفلکارو حتی صبونه ام نداده بود😢

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥

منم بچه هامو مجبوری دوشب پیش گزاشتم،خودمون سر صبح جایی کار داشتیم ساعت ۴ ظهر برگشتیم طفلکارو حتی صبو ...

مامانم شاغل بود خودمون اصرار کردیم بمونیم بمونیم خودشو عمه نره نخرم هیچی ندادن مرگمون کنیم

همین الان از خونه مادرشوهرم برات پیام میذارم .جاریم و پسرش هم کنارم خوابن. خوشم نمیاد از مادرشوهرم. به احترام شوهرم تحملش میکنم.الانم جاریم هی گفت من تنهام بیا و بچم هم چند روز عید همش تو خونه بود تنهایی من بودم و بچه. دیگه آوردمش حال و هواش عوض بشه .صدای سگ میاد خوابم نمیبره

من اگر خوبم دعایت پشت دنیای من است مادر