2777
2789
مغرور هست از چی خوشش میاد؟

ببین آدم های مغرور از اینکه یکی بهشون بگه ببخشید یا بگه باشه چشم خیلی خوششون میاد من اینو روی یک آدم شدیدا مغروری که هیچ جوری به تیچچچچچچ بشری پا نمی‌داد امتحان کردم و جواب داد 

افرین دقیقااینو چشکلی میشه مخشو زد؟

که مثل خودش باشی

به هیچ عنوان خودتو مقصر نکنی

همیشه مقصر جلوه ش بدی

من خودم متاسفانه همچین شخصیتی دارم همیشه بحث ب نفع خودم میشه اما وقتی طرف مقابل یکی از خودم بلدتره و منو مقصر میکنه عمیقا پشیمون میشم و میگم نکنه بخاطر اشتباهم از دستش بدم

این ادما از جمله خودم تو چشم بقیه خیلی با اعتماد بنفس ب نظر میرسن اما دلیل اینهمه سماجت و پیجوندن بحث اکثرا همون بی اعتماد بنفسیه چون میترسن اشتباهشونو قبول کنن و طرف از دست بدن

اکثرا هم از اشتباه کردن میترسن و اگه دقت کنی خیلی عاقل و منطقی ان و کم اشتباه میکنن

پس همونه که باید جلوش خودتو مظلوم نشون ندی و کوتاه نیای

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ببین آدم های مغرور از اینکه یکی بهشون بگه ببخشید یا بگه باشه چشم خیلی خوششون میاد من اینو روی یک آدم ...

یعنی ضعیف باشیم جلوشون؟

گریه کنیم چی؟

هر لایک یه لعنت پس کله اکس خیانتکارم
که مثل خودش باشیبه هیچ عنوان خودتو مقصر نکنیهمیشه مقصر جلوه ش بدیمن خودم متاسفانه همچین شخصیتی دارم ...

خیلی خوندم تا بتونم این اخلاقمو تغییر بدم

این ویژگیارو هم اینجوری فهمیدم اما ممکنه برا همه صدق نکنه صرفا چیزایی ک اکثرا از خودم و ادمای مثل خودم دیدم گفتم برات صددرصد درست نگیرشون

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

ببین آدم های مغرور از اینکه یکی بهشون بگه ببخشید یا بگه باشه چشم خیلی خوششون میاد من اینو روی یک آدم ...

من موافق حرفت نیستم

عاشقش نمیشن

اونا فقط تصمیم میگیرن با این ادم ادامه بدن چون ب حرفشونه و اعصاب خوردی براشون نداره

ادمای مغرور همه یه عمر جلوشون کوتاه اومدن ک مغرور شدن کسی از اول مغرور نبوده

من موافق حرفت نیستمعاشقش نمیشناونا فقط تصمیم میگیرن با این ادم ادامه بدن چون ب حرفشونه و اعصاب خوردی ...

آخه عزیزم فکر کنم اسی گفت خودش اشتباه کرده چه یک سری حرف ها رو در موردش پذیرفته ، یعنی اول کار نیستن

یعنی ضعیف باشیم جلوشون؟گریه کنیم چی؟

طبق چیزی که من فهمیدم تقصیر تو بوده اسی درسته ؟ و الان صرفا باید استارت روی بزنی ، مثلا بگو من بابت این قضیه و حرف هایی که نسبت به تو شنیدم دچار تردید شدم و الان پشیمونم که باعث بهم خوردن این رابطه شدم  یا اینکه اینا همش سوءتفاهم بوده 

همین قدر خیلییی نه 

آخه عزیزم فکر کنم اسی گفت خودش اشتباه کرده چه یک سری حرف ها رو در موردش پذیرفته ، یعنی اول کار نیستن

پس گریه و مظلوم بازی نکنم جلوش

پس چیکار کنم 

منطقی و بااعتماد به نفس بگم بابت پذیرفتن اون دروغ ها ازت معذرت میخوام؟

اعتماد به نفس بالا چی؟

اره اعتماد به نفس خیلی بالا ،

این چیزی که می‌دونم اگه باهات لج کنی خیلییی برات بد میشه خیلییی سعی کن بپذیریش اونا از اینکه طرف مقابلشون  تاییدشون نکنه بدون میاد

اره اعتماد به نفس خیلی بالا ،این چیزی که می‌دونم اگه باهات لج کنی خیلییی برات بد میشه خیلییی سعی کن ...

از چسبیدن بهش هم بدش میاد؟

یه مدت بهش زیاد پیام میدادم . یک ماه هیچی ندادم تو بیوش زده بود آنکه خواهان تو باشد در رهت جان میدهد:)

اره اعتماد به نفس خیلی بالا ،این چیزی که می‌دونم اگه باهات لج کنی خیلییی برات بد میشه خیلییی سعی کن ...

میشه به همچین آدمایی اعتماد کرد ؟ منظورم اینه چطور میشه مطمئن شد مثلا یه حرفیو داره راستشو میگه ؟

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

بیشتر ببینید

بتونم از لوندی و عشوه هم کمک بگیرم تا کوتاه بیاد سر این قضیه عالی میشه