2777
2789
از چسبیدن بهش هم بدش میاد؟یه مدت بهش زیاد پیام میدادم . یک ماه هیچی ندادم تو بیوش زده بود آنکه خواها ...

خیلییییی زیاددد ، ضعیف نباش ، جسور باش بگو معذرت می‌خوام اما ضعیف نباش که التماس کنی

میشه به همچین آدمایی اعتماد کرد ؟ منظورم اینه چطور میشه مطمئن شد مثلا یه حرفیو داره راستشو میگه ؟

خب بازم بستگی به ادمش داره به نظرم ، اما من یکی میشناسم خیلیی مغروره و اخلاقش دستمه اما آنقدر ناموس و این حرفا براش مهمه که من از خودم بیشتر به اون اعتماد دارم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب بازم بستگی به ادمش داره به نظرم ، اما من یکی میشناسم خیلیی مغروره و اخلاقش دستمه اما آنقدر ناموس ...

👍

حرفاش چی ؟ اهل دروغ هستن که حرفه ای دروغ بگن البته تو حالت عادی ؟

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

بیشتر ببینید
بتونم از لوندی و عشوه هم کمک بگیرم تا کوتاه بیاد سر این قضیه عالی میشه

اره طبق چیزی که من فهمیدم اونا خیلیی با دقتن ، پارنترم ازش دلخور بودم زیاد پارسال بود دقیقا مثل این فردی بود که شما گفتی  یک روز در خواست عکس کرد منم با مانتو سبز چمنی براش عکس گرفتم و سرد سرد جواب میدادم البته مقصر اون بود بعد تولدش ماه بود رفته بود با لباس سبز چمنی عکس گذاشته بود و استوری کرد ، بهم نگفت اما بعداً با کلی سعی فهمیدم که به خاطر اینکه از دلم در بیاره این کارو کرده بود ،

می‌دونی شبیه مردای دیگه زبون نمیریزه اما حواسش خیلی بهت هست کلا مدلشون این شکلیه