2777
2789
خیلی هاته؟تایپش چجور دختریه؟

اره

احساس میکنم دختر قد بلند با اعتماد بنفس و خوش اندام

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

🚶‍♀️حالا من رفته بودم بیرون از تاپیک هر چی میزدم رو اعلان این تاپیک واسم نمیومد 😂

خیلی زود حذفش کرد یه ثانیه هم نبود من اومدم ری استارت کنم عکسه واضح شه دیدم پاک شد🥲🤝🏻😂

با همه با لحن دوستانه و صمیمی صحبت میکنم اگر اختلاف سنیتون بام زیاده و صمیمانه صحبت کردم دلیل بر بی احترامی ندونین🩷🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حس میکنم اره هاته و از دخترایی ک خودشونو تو ارایش خفه میکنن و چوص کلاس میان خوشش میاد

صلِ علی' سِترکه....🤭😅آدمی که از طرز تایپ کردنت بفهمه مثل همیشه نیستی ، ده لول از بقیه بالاتره:)💤⭐️ ب قول #فخرالدین_مزارعی: گفتی ک شاهکار شما در زمانه چیست؟!  ب الله ک زنده بودن ما شاهکار ماست...🖤🙂✨🙌🌓! ️ - دنیا بی رحم شده کاپتان .  + دنیا ؟ اشتباه نکن ! آدماش بی رحم شدن🤚 اگه جوابتو ندادم بدون یا ندیدم یا حضرت سلیمان نیستم زبون حیواناتو بفهمم💀😂"طُ شُدی تَنها دَلیل آنلاین بودنم ✨💋🍷️ "

بیشتر ببینید
دوست معمولیم بود که متاسفانه سر یسری حرفا که راجع بهش باور کردم رابطمون بهم خورد

من اگه جای تو بودم و از یارو خوشم میومد ، برو اول یک کافه جایی یک عکس خیلییییی خوشگل از خودت بگیر تنها باشی کسی باهات نباشه و بزار عکس پروفت بعد بهش پیام بده و بگو راجب اون قضیه سو تفاهم شده و اینا حتی اگه شدی یک معذرت خواهی زیر بکن چون معلومه مغروره خوشش میاد 

بعد دیگه بشم الله

مذهبی میزنه چهرش

صلِ علی' سِترکه....🤭😅آدمی که از طرز تایپ کردنت بفهمه مثل همیشه نیستی ، ده لول از بقیه بالاتره:)💤⭐️ ب قول #فخرالدین_مزارعی: گفتی ک شاهکار شما در زمانه چیست؟!  ب الله ک زنده بودن ما شاهکار ماست...🖤🙂✨🙌🌓! ️ - دنیا بی رحم شده کاپتان .  + دنیا ؟ اشتباه نکن ! آدماش بی رحم شدن🤚 اگه جوابتو ندادم بدون یا ندیدم یا حضرت سلیمان نیستم زبون حیواناتو بفهمم💀😂"طُ شُدی تَنها دَلیل آنلاین بودنم ✨💋🍷️ "

بیشتر ببینید

اسی از نظر شخصیت الان خوب نگاش میکنم احساس میکنم از اوناس که هیچوقت نمیتونی تقصیر گردنش بندازی حتی اگه مقصر خودش باشه

عامیانه تر بگم معتقده یا حق با خودشه یا باید حق با خودش باشه

این گردنش کبوده یا من خطای دید دارم؟😐😂

بیشتر ببینید

احساس میکنم یکم مغرور و مرموزه

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

بیشتر ببینید

خونسردم هست

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

بیشتر ببینید
من اگه جای تو بودم و از یارو خوشم میومد ، برو اول یک کافه جایی یک عکس خیلییییی خوشگل از خودت بگیر تن ...

مغرور هست از چی خوشش میاد؟

هر لایک یه لعنت پس کله اکس خیانتکارم
اسی از نظر شخصیت الان خوب نگاش میکنم احساس میکنم از اوناس که هیچوقت نمیتونی تقصیر گردنش بندازی حتی ا ...

افرین دقیقا

اینو چشکلی میشه مخشو زد؟

هر لایک یه لعنت پس کله اکس خیانتکارم
خیلی زود حذفش کرد یه ثانیه هم نبود من اومدم ری استارت کنم عکسه واضح شه دیدم پاک شد🥲🤝🏻😂

😂😂😂😂

من حتی نتونستم ببینم 😂🚶‍♀️

بیشتر ببینید
این گردنش کبوده یا من خطای دید دارم؟😐😂

😂

فکنم بخاطر انقباض گردنشه

بیشتر ببینید
😂فکنم بخاطر انقباض گردنشه

یه لحظه فک کردم پشه نیشش زده😅

بیشتر ببینید