2777
2789

هفته پیش جمعه شب بعد از اذان مغرب پریود شدم الان میخواستم برم غسل کنم فردا روزه بگیرم امروز اصلا ترشح نداشتم اما ببخشید دستما گذاشتم الان دیدم قهوه ای رنگ شد تا کی غسل نکنم دوست داشتم روزه بگیرم فردا رو 😥

باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش💚💙💜🤎🖤♥️❤️🧡💛💗💓💕💞❣️🌱🌿🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فردا میشه غسل کنم 

آخه این اصلا انصاف نیست این ترشحات خون مرده های هستن بیرون نیومدن چرا غسل درست نیست آخه

خودت بدن خودتو بهتر میشناسی منم دقیقا مثل شما میخام فردا رو روزه بگیرم آخر وقت برو ی غسل کم 

همیشه دنبال یه عشق واقعی بودم یکی که رفیق باشه، یکی که برای درد دل کردن باهاش چرتکه نندازم  نکنه بعدا تو سرم بزنه،یکی که خیاااالم راحت باشه زیباترین و بهترین دختر شهرم براش،یکی که تکیه گاه تنهایی ها و غصه هامه یکی که پایه خل بازی هامه ولی خب همیشه که آدم  به خواسته هاش راحت نمیرسه😊 برای همه خواسته هام می جنگم و باید بهشون برسم
بیشتر ببینید

تا اذان صبح بازم چک کن اگه نیم ساعت مونده بود به اذان بازم ترشح قهوه ای داشتی غسل نکن 

اگه ترشحت سفید شد غسل کن

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

من مذهبی آدم هم از پس سوالات پروئید ی تو ماه رمضون برنمیام همیشه میزنم گوگل 

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست
تا ده روز اگه لکه میبینی روزه نگیر.بعدش اگه گرفتی لکه دیدی کم بود نیاز نیست روزتون بخوری فقط لباس زی ...

فکر کنم تو استحاضه قلیله برای روزه حکمش فرق داره باید غسل کنه

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

تا اذان صبح بازم چک کن اگه نیم ساعت مونده بود به اذان بازم ترشح قهوه ای داشتی غسل نکن اگه ترشحت سفید ...

مجردم روم نمیشه اون وقت صبح برم حموم خانواده میفهمن😥