2777
2789
عنوان

فقط من انقدر بی رحم میشم شب اول

| مشاهده متن کامل بحث + 841 بازدید | 49 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی حرص آدم در میاد وقتی ریلکسن دوس داری بیشتر اذیتش کنی🤦‍♀️

خودشم میدونه نزدیک پریودمه

تهش دیگه هیچ کاری نتونستم بکنم گفتم برو رو مبل بخواب اصن بد نفس میکشی بدم میاد

پررو پررو با لبخند ژکوند خوابید ور دلم😐 بی ادب😐

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید
دست خودم نیسالان خوایید دلم گرفت از کارای امروزم

تمرین کنی میشه من اینقدر تمرین کردم خداروشکر شد...گاهی که میخوام عصبانی بشم بابت مشکلات یا مریضی که برای خودم پیش میاد میگم تو مشکل داری تو مریض شدی چرا میخوای سرِ دیگران تلافی کنی و دادو بیداد راه بندازی دیگه ساکت میشم 

اللهم عجل الولیک الفرج💚
این سری باز یکم منطقی تر رفتار کردم سری های پیش دیوونه بازی‌ام زیاد بود۲۷ سالمه همسرمم ۳۰

منم همینم دست خودمم نیست واقعا ...

هم‌سن هستیم ولی همسر من ۳۲ سالشه 

اونم میگه حالت خوبه ؟؟؟😂😂😂

متوجه حال بدیم میشه 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱       یه دختر چادری هستم🙋🏻‍♀️  ارادت خاصی به خانوم حضرت فاطمه زهرا دارم و آقام حسین 😍🌅 و من یَتَوَکل الله.     متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بیشتر ببینید
هوووف یاد خودم می افتم تازه من میگم من شوهر سیس پکی میخاستم ولی تو نیستی اونجوری کلی دلشو میشکنم حس ...

وای منم 

ی چیزایی میگم ک اصلا حرف دلمم نیستا

فقط دلم میخواد بسوزونمش🤦‍♀️🤦‍♀️

رسما دیوانه میشم

بعد اینکه آروم میشم میفهمم چقدر حرفام زشت بوده

من اون شب اول باهاش دعوا کردم بعد خودم عین چی گریه میکردم اومده بود میگفت من کاری کردم گریه میکنی می ...

😅😅😅😅😅

شوهر من سکوت میکنه گاهی وقتا بعد از ناراحتی من

بعد من بدتر عصبی میشم از حرف نزدنش ی جنگی راه میندازم ب حرف بیاد

دست خودم نیس بخدا بعدش میفهمم چ گندی زدم اون لحظه اعصابم خورده

چاره ای نیست باید به خودت مسلط بشی گل گاو زبون بخور گل نرگس بگیر بو کن خیلی آرامش بخشه 

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!
😅😅😅😅😅شوهر من سکوت میکنه گاهی وقتا بعد از ناراحتی منبعد من بدتر عصبی میشم از حرف نزدنش ی جنگی را ...

من اگه بخوام دعوا راه بندازم دیگه خودش میدونه هیچی نمیگه کاملا سکوت میکنه تا خشم من فروکش کنه در مجموع اون بر خلاف من آروم 

قدرشو بدون من شوهرم یبارم نپرسیده حالت چطوره پریروز پریودشدم نشستم زار زار گریه کردم بچه هامم اذیتم ...

الهی عزیزم 

چرا بهش نمیگی اینارو؟ 

ب نظرم بلد نیست اینجور آدما معمولا الگو برداری میکنن از رفتار خانوادشون مخصوصا پدرشون

کسی بهشون یاد نداده زن چقدر احساس داره چقدر دلش نازکه حتی وقتی نوه دار میشه

تمرین کنی میشه من اینقدر تمرین کردم خداروشکر شد...گاهی که میخوام عصبانی بشم بابت مشکلات یا مریضی که ...

این سزی یکم بهتر بودم از قبل 

دفعه های قبلی تند تر رفتم