2777
2789
عنوان

فقط من انقدر بی رحم میشم شب اول

| مشاهده متن کامل بحث + 873 بازدید | 49 پست

[QUOTE=376938265]منم همینم دست خودمم نیست واقعا ... هم‌سن هستیم ولی همسر من ۳۲ سالشه  اونم میگه حالت خوبه ؟؟؟...[/QUOT

چ خوبه آدم میفهمه همه همینن 

من گاهی میگم نکنه من لوس شدم اینجوری میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=376938265]منم همینم دست خودمم نیست واقعا ... هم‌سن هستیم ولی همسر من ۳۲ سالشه اونم میگه حالت ...

هورمون ها واقعا بهم میریزه ... 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

الهی عزیزم چرا بهش نمیگی اینارو؟ ب نظرم بلد نیست اینجور آدما معمولا الگو برداری میکنن از رفتار خانوا ...

گفتم ولی خیلی سرد و بی تفاوته مثلا بچه هام دعواشونم میشه هیچی نمیگه فقط عین بز نگاه میکنه

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید