2777
2789
عنوان

چی بخورم پوست صورتم سفتشهههه داره چروک میوفته سنم کمه

| مشاهده متن کامل بحث + 764 بازدید | 24 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بله عزیزم ،38سالمه وخدارو شکر پوستم  عالیه چروک نداره حتی ریز از 18سالگی این کار رو انجام دادم ،اگه پوستت چربه چند قطره آب لیمو بهش اضافه کن واگر پوستت خشکه چند قطره روغن بادام یا زیتون یا آرگان

ببین شوینده مخصوص پوستت پیدا کن

کرم ابرسان سیمپل مخصوص پوستت رو بزن بسته به خشک یا چرب بودنش

اب زیاااد بخور

سبزی زیاد بخور 

قند مصنوعی یواش یواش از برنامه غذاییت حذف کن 

حتما ورزش کن

تجارب خودم بود جواب داد حتما دعام کن

راسی خواسی هفته ای یبارم ماسک ماست بزار رو صورتت خیلییییی قشنگ میکنه پوستو من ماست طبیعی میمالم رو پوست صورت میرم میخوابم مثلا تقریبا بعد 3 ساعت میشورم البته ک پوست من خوب نیس کلی ایراد واره ولی نسبت به قبل بهتر شده

کاربری دست دو نفره دوستان

ماستی نمیشه جایی؟ ماست خشک نمیشه تنهای که رو پوست

نیمرخ نمیخوابم ب پشت میخوابم نماله بعدم خشک میشه نیم ساعته یبار امتحان کن میفهمی چطور میگم مجبورم نیسی ک بخوابی بزن روزمرگیاتو تو خونه انجام بده مثلا ظهر بزن هروقت دلت خواس

کاربری دست دو نفره دوستان