2777
2789
عنوان

برای شما

21 بازدید | 5 پست

@setiya777    

کل مردم ایران مدیون امثال پدر شما هستن 

حساب اونا از اینایی ک الان مسئولن جداس

ولی متاسفانه تا جایی ک میدونم اکثرا جانبازا و خونواده شهید و جانباز تو شرایط سخت و مشکلات زیادن 

فقط یه عده ک ب اجبار سربازی رفتن جنگ یا یه مشکل کوچیک براشون پیش اومده الان دارن ب اسم جنگ مرفه زندگی میکنن

اون خونواده هایی ک سختی کشیدن حقشون ضایع شده

خواستم تو اون تاپیک اینا رو بگم تعطیل شد

هستم ولی خستم❤

مرسی عزیزم....

والا من خودم مذهبی نیستم ولی واقعا بابام همیشه یه پاش بیمارستانه و همیشه درحال بدبختی....

بابای من از اون جانبازانی نبودش که بره بنیاد کلی پول و خونه اینا بگیره هیچی نداره هیچی....

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 
مرسی عزیزم....والا من خودم مذهبی نیستم ولی واقعا بابام همیشه یه پاش بیمارستانه و همیشه درحال بدبختی. ...

بله میدونم

خیلی خونواده های شهید و جانباز دیدم ک تو چ شرایط مالی سختی بودن

مادر ۳ تا شهید دیدم ک ب سختی پول خوراکی هم داشت و تنها بود خیلی 

هیچکسو نداشت 

بنیاد شهیدم کمکی بهش نکرد 

کسیو میشناسم ک بخاطر اجبار سربازی یک هفته رفته جبهه 

الان چند تا خونه و .... رفاه کاملللللل داره و با کارت جانبازی همه کار میکنه

هستم ولی خستم❤

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

درسته که هیچی جای سلامتی 

و چیزی جای خالی پدر و ... رو که شهید شدن پر نمیکنه 

اما از نظر مالی فکر نمی‌کنم مشکلی داشته باشن حداقل خانواده هاشون بهترین دانشگاه و رشته مال اونا، الویت در استخدام و تمام موارد برای اونا 

شهدا و جانبازان عزیز روی سر ما جاداره و تا همیشه ممنونشون هستیم اما من از حق خودم که عضوی از این کشورم راضی به این همه پوئنی که به خانواده شهدا و جانبازان میدن نیستم حقوق میگیرن نوش جونشون اما بستشونه دانشگاه و کار رو باید با استعداد خودشون برن نه سهمیه

درسته که هیچی جای سلامتی و چیزی جای خالی پدر و ... رو که شهید شدن پر نمیکنه اما از نظر مالی فکر نمی‌ ...

میدونی مشکل کجاس؟

اونایی ک واقعا تو جبهه جانباز و شهید شدن هیچ کمکی نمیگیرن 

اونایی ک با جون و دل رفتن هنوزم مظلومن

یه عده فرصت طلب دارن از همه مزایا استفاده میکنن

من کسیو میشناسم تو دعوا زخمی شده.الکی رفته کارت جانبازی گرفته و یه عالمه پول و خونه از بنیاد شهید گرفت.....

مادرشهیدی میشناختم ک یک ریال هم کسی کمکش نکرد 

حتی از بس بی پول بود چیزی برای خوردن نداشت

مسئله اینه ک حتی همون پوئن ها و امتیازا دست آدم درست و واقعی ک صلاحشه نمیفته

یه مشت آدم با پارتی و زرنگی دارن استفاده میکنن

هستم ولی خستم❤

میدونی مشکل کجاس؟اونایی ک واقعا تو جبهه جانباز و شهید شدن هیچ کمکی نمیگیرن اونایی ک با جون و دل رفتن ...

شاید اینطور باشه اما منم کسی رو میشناسم پدرش اول جانباز شد و بعد شهید شد با سهمیه رفت دانشگاه با سهمیه رفت سرکار زمین، خونه، بن،  حقوق بسته دیگه بزارید یه اجری هم برای این شهدا بمونه