2777
2789

هر گروهی رو که جدی گرفتم، دلمو شکوندن

تو واتساپ گروه دخترخاله ها و گروه فامیلای بابام هستن، 

متاسفانه هر دو گروه به دلایلی سمی هستش فقط بخاطر اینکه قطع رحم نکنم موندم توشون

این کاربر از تاپیک زدن توبه کرده... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه هنوز هست ازاین گروه هااااا.... فقط دوپاداری دوپاقرضو فرار... 

‏دیر آمدی،تمام شده‌ام دیگر!بس که بلعیده‌ام انبوه نبودنت را،هنوز اما همانند حاتمم،می‌بخشمت،با آنکه هزار شب بی‌خوابی طلب دارم از تو💜💜و فجاة تصبح الاشیاء التی کنت تضحی من أجلها عابرة، تمرّ بجانبها و لا تلتفت

بیشتر ببینید
اصلا تو هیچ جا فامیل نیستن و با هیچ کس ارتباط ندارم در حد عزا و عروسی سلام و خدافظ

عافرین

‏دیر آمدی،تمام شده‌ام دیگر!بس که بلعیده‌ام انبوه نبودنت را،هنوز اما همانند حاتمم،می‌بخشمت،با آنکه هزار شب بی‌خوابی طلب دارم از تو💜💜و فجاة تصبح الاشیاء التی کنت تضحی من أجلها عابرة، تمرّ بجانبها و لا تلتفت

بیشتر ببینید
لفت دادم بابافامیل چیه که گروه فامیلیش باشه😂

ها والا.... بصول یکی از کاربرا میگف خودشون کمن ک گروهشو هم تحمل کنیم اه

بیشتر ببینید
از همشون لفت دادم و دارم لذت میبرم😆

خوشبحالت من سادم خیلی تحویلشون گرفتم، گروه دخترخاله ها قرار رستوران و کافی شاپ میزاریم، ولی یکیشون بدجور دلمو سوزوند، نمیدونم الان چجوری لفت بدم

این کاربر از تاپیک زدن توبه کرده...