2777
2789
عنوان

زنگ زدن جاری سابق به شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 837 بازدید | 34 پست
ی همکار پزشک داشتم باباش ۲ سالگی ش مرده بود بعد مامانه هر کاری داشته به برادرشوهرش می گفته خلاصه که ...

این کلی ژل زده زده و سر تاپاشو عمل کرده تا وقتی شوهردارن ساده ان تا طلاق میگیرن کله شونو عوض میکنن واسه گول زدن مردها

خدایا میشه بغلمو بادستات پرکنی 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه لحظه فکر کن بی پناهه اون زن بی سرپرسته چاره ای نداشته که زنگ زده به برادر شوهرش. منو بگن از برادر ...

انقد سرو زبون داره و همه فن حریفه که نگو 

بزار خیالتو راحت کنم جاری سابقت از خداشه که از خونواده شوهرت جدا شده مجبوره که به شوهرت زنگ میزنه

والا از وقتی جدا شده مدام به خاهرشوهرم زنگ میزنه و سراغ شوهرسابق شو میگیره از خداشه برگرده اینجوری نیست

پدر بچه که معتادها پدر شوهرم که محل نمی‌ده دیگه همسرت عموش هست بذار ببره ثواب داره خودت هم تونستی همراهی کن نتونستی هم جبهه نگیر که همه چی رو بهت بگن به خاطر بچه میگم که گناه داره از خانواده پدریش توقع داره پدرش که مرخصه دیگه 

بعدم چون برادر شوهرت زنده وهست هیچ وقت نمیره شوهرت با زنش صیغه یا کاری کنه چون زشت هست خیلی آدم برادرش باشه بره سراغ زن اون که جدا شده پس خیالت راحت 

اگر اونطوره و قصد دیگه ای داره بلاک کن. اگر خوبه ولی مشکل مالی داره و با یه بچه بی سرپرست مونده کمکش ...

آرایشگاه زده با مردخای مختلف در ارتباطه اصلا مظلوم و بی پناه نیست من دوست ندارم اصلا شوهرم نزدیک بچش بره به ماچه ربطی داره بچه دارشده باخاست خودش جورشم بکشه هنوز نیومده باردار شد از قصد که جاپاشو سفت کنه

فایده ای نداره زنگ بزنه شوهرم دلش میسوزه میره به شدت هم ازمن مخفی میکنه

پس خودتو بنداز وسط

بعنوان اینکه دلسوز برادر زاده شوهرت هستی وارد شو

خودتو قاطی کن و کارارو بگیر دستت

واسطه ارتباط باش تا نیازی به ارتباط مستقیم نباشه

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆
این کلی ژل زده زده و سر تاپاشو عمل کرده تا وقتی شوهردارن ساده ان تا طلاق میگیرن کله شونو عوض میکنن و ...

مواظب زندگی ت باش 

ببین زن مطلقه خودشم کرم نریزه همه مردها دور و برش بهش چشم دارن 

آرایشگاه زده با مردخای مختلف در ارتباطه اصلا مظلوم و بی پناه نیست من دوست ندارم اصلا شوهرم نزدیک بچش ...

وااای نگو تو رو خدا طفل معصوم گناه داره. 

مادرش هررر طوریه بلاخره شوهرت رو مرد حساب کرده زنگیده کمکش کنید به نظرم