2777
2789
عنوان

بابام به بچم سیلی زد

| مشاهده متن کامل بحث + 6073 بازدید | 151 پست

حق داری اسی

از شامگاه پنجشنبه و شب جمعه، فرشتگانی با قلمهايي از طلا و لوح‌هایی از نقره، از آسمان به سوي زمين مي‌آيند و تا غروبِ روز جمعهِ ثواب هیچ عملی را نمی‌نویسند به جز صلوات بر محمّد و آل محمّد علیهم السلام

بیشتر ببینید

اشتباه بابات این بوده که کار اشتباه رو با اشتباه جواب داده

و اشتباه تو این بوده که رفتار اشتباه تری کردی

وقتی کسی خوابه بالاسرش نمی‌رن

اونم آدم سن بالا

بنده خدا دور از جون از ترس هزار تا اتفاق براش می تونست پیش بیاد 

من که دختر جوان هستم دوستم وقتی خواب بودم از بالای سرم رد شد از ترس مردم و زنده شدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پلاس چیه عزیزم؟؟ خونه پدرشه.. بچه تا اخر عمر برای پدرمادرش بچست هر چقدرم بمونه اسمش پلاس شدن نیست. ...

اخه هی میخواد بگه باباش بده و بچش خوبه 

خب بده نرو به خودت و بچت احترام بذار 

نمیشه بگی بده بعد بری خونش و رفتاری انجام داد همه چیو بهم بزنی که

اینجا تاپیک‌ زدی بدتر اعصابت رو به هم بریزن؟حوصله داریاینجا الان همه معلم اخلاق میشن برات

معلم اخلاق نمیشن توجه کنی استاتر به تندی داره جواب میده دلیل نمیشه اینجا هر کی تاپیک زد سریع همه حمایتش کنند اگه نکردن گارد بگیره

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
و چهارما از طرز نوشتن مادرش مشخصه که چقدر با ادبه

مادرش جواب بی‌ادبی مثل تورو خوب بلده بده. بچه من به قدری باادبه تو مهد مربیش الگو قرارش داده شما تو چیزی که نمیدونی دخالت نکنی بهتره 

خدایا نینی همه رو حفظ کن😍
اسی خدایی بچت همیشه اینکارو میکنه یا ایندفعه اشتباهی بود؟اگه اشتباهی بود گناه داشت ولی اگه نه یخورده ...

نه اتفاقا وقتی یکی خوابه آروم حرف میزنه الان چون یه دقیقه هم نبود رفته بود بخوابه بچه فک کرده نخوابیده 

مادرش جواب بی‌ادبی مثل تورو خوب بلده بده. بچه من به قدری باادبه تو مهد مربیش الگو قرارش داده شما تو ...

یادم نمیاد کلمه ی بی ادبانه ای گفته باشم ولی  مشکلی نیست، بچه ات امشب به اون چیزی که حقش بوده رسیده. 

چرا استاتر دعوا داری گارد گرفتی تاپیک زدی جنبه داشته باش کاربرها پدرت نیستن که سر وصدا کنی سرشون

من هر کس به خودم و بچم بی حرمتی کنه میدونم باهاش چیکار کنم

مادرش جواب بی‌ادبی مثل تورو خوب بلده بده. بچه من به قدری باادبه تو مهد مربیش الگو قرارش داده شما تو ...

کاش میگفتی تاپیک زدنت چی هست اینکا دخالت نکنه اون که نظر نده پس تاپیک زدی همه بگن آفرین خوب کاری کردی

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜