2777
2789
عنوان

پسر داشتن واقعا دردسره

544 بازدید | 37 پست

انقدر که ماامان من از دست این داداشم حرص میخوره الانم میخوا با دوستش که اصلا تجربه رانندگی جاده نداشنه بیفته بره سفر پسرا کله خرترین موجوداتین که دیدم یعنی چقد دیگع باید از دستش حرص بخوریم حرف هیچکیم دیگه گوش نمیده 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

تقصیر مادراس همونجوری که پسرشونو تو 15 سالگی کنترل میکردن میخوان 20 سالگی هم روال همین باشه

و اینجوری میشه که پسر قانون شکنی میکنه و مادر بجای اینکه تغییر رو قبول کنه باز میخواد مقاومت کنه

تقصیر مادراس همونجوری که پسرشونو تو 15 سالگی کنترل میکردن میخوان 20 سالگی هم روال همین باشه

شما باشی اجازه میدی پسرت با کسی که تازه ماشین انداخته زیر پاش تو این جاده به این شلوغی که اصلا تجربه ایم نداره بره چیکار باید کرد پس کنترل نکنی که دیگه هیچی 

شما باشی اجازه میدی پسرت با کسی که تازه ماشین انداخته زیر پاش تو این جاده به این شلوغی که اصلا تجربه ...

من خودم 17 سالم بود گواهینامه هم نداشتیم با رفیقام این حرکت رو زدیم 

در آینده به پسر خودمم قطعا اجازش رو میدم

وای دقیقا من میخوام داداشمو خفه کنم.چرا اینا اینطورین.فقط حرف خودشو گوش میکنه و کار خودشو میکنه. الا ...

یعنی انقد دارم حرص میخورم الان بهشونم نمیشه حرف بزنی بخدا که دختر داشتن خیلی راحت تره پسرا یدنده و کله شقن

خب مامانت باید سخت گیری کنه کمی جیغ جیغ کنه داداشت میترسه

مادر بدبخت چقدر داد بزنه پسر اینکارو نکن.پسر با فلانی نرو بیرون.

مادر هم تا یه اندازه تحمل داره. بچه باید خودش عقل داشته باشه

من خودم 17 سالم بود گواهینامه هم نداشتیم با رفیقام این حرکت رو زدیم در آینده به پسر خودمم قطعا اجازش ...

اشتباهه ادم باید با عقلش تصمیم بگیره قبل از اینکه خدای نکرده اتفاقی بیفته شما خودتو در نظر میگیری فقط مثل خیلیا که نگرانی خانواده براشون مهم نیس و با کله شق بازی کار دست خودشون و خانوادشون دادن