2777
2789

به لطف خدا قسمت شده که راهی مشهد بشم و زائر حرم امام رضا (ع) باشم. حتماً اونجا یادتون می‌کنم و دعاگوی شما هستم. شما هم لطفاً من رو از دعای خیرتون بی‌نصیب نذارید.

التماس دعا ❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام زیارتتون قبول باشه حاجت روا بشین ان شالله...لطفا دعا کن برادرام سر به راه بشن برکت بیاد به زندگیمون و عاقبت بخیر بشیم و عشقم برگرده سمتم و مال هم بشیم و زیارت امام رضا و امام حسین نصیبم بشه ان شالله 

لطفا به نیت حاجت دلم صلوات بفرستید   خیلی حال روحیم بده دعام کنید عزیزان  منم برا شما دعا میکنم بهم بگید لطفا 

خوشبحالت به سلامتی..زیارتت قبول

واسه منم دعاکن اون پوله که منتظرشیم حتما دستمون بیاد.

واین خیلی واسم مهمه .دعاکن امسال بچه دومم حتما باردار بشم.

خدا صلاح دونست بهم دختر بده

اسمم ستاره

داخل بازار میلی گلد رو نصب و کد من رو بزنید کد من👈            (milli-6u7qi )به هردو 5سوت طلا میده  ومعتبره داخل شبکه ی نسیمم میلی گلد رو تبلیغ میکنن.  اینم کد من.       milli-6u7qi

سفرت سلامت 

زیارتت قبول 

التماس دعا 🌷 🤲 

سلام ما رو هم برسون

السلام علیک یا علی بن موسی الرضا المرتضی 🕊️ 🌷 

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083
بیشتر ببینید
من 3 باررفتم زیارتش بدترینا واسم رقم خورد...

بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مصلحت شما را در همه امور] می داند و شما نمی دانید

این ایه ی قرانه ، مااز کلی از حقایق خبر نداریم ...

ان شاء الله خواسته شما با حکمت خدا یکی باشه ...

بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، وبسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ وخدا [مص ...

این چیزی که دوست دارم و خیر نیست داره منو داغون میکنه 

کاش یا خیر بود یا خوب میشدم 

خوشبحالت به سلامتی..زیارتت قبولواسه منم دعاکن اون پوله که منتظرشیم حتما دستمون بیاد.واین خیلی واسم م ...

ان شاءالله به خواستتون برسید 

خودمم میخوا برم اینبار حاجتمو بگیرم به شرط لیاقت دعاتون میکنم شماهم برای من دعا کنین امام رضا نیم نگاهی بهم کنه برام کافیه😭

ان شاءالله به خواستتون برسید خودمم میخوا برم اینبار حاجتمو بگیرم به شرط لیاقت دعاتون میکنم شماهم بر ...

ان شالله خودتم حاجت روا بشی.یا امام رضا.😭

داخل بازار میلی گلد رو نصب و کد من رو بزنید کد من👈            (milli-6u7qi )به هردو 5سوت طلا میده  ومعتبره داخل شبکه ی نسیمم میلی گلد رو تبلیغ میکنن.  اینم کد من.       milli-6u7qi