2777
2789

بهشون بگو ممنون از پیگیریتون ولی فعلا قصد ازدواج ندارم

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هی اتفاقا قصدشو دارم ولی خب واسه اینکه کم نیارم میگم نه فعلا قصد ندارم

خوب میکنی. قصدشو داشته باشی هم که قرار نیست به بقیه بگی

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بیشتر ببینید
هی اتفاقا قصدشو دارم ولی خب واسه اینکه کم نیارم میگم نه فعلا قصد ندارم

بزن به در پررویی

بگو فامیل که شما باشید هیشکی رو واسطه گری و معرفی نمیکنید همین میشه ،خودمم هرزه نیستم مخ یکی رو تو خیابون بزنم

با احترام به همه ی کسایی که خودشون آشنا شدن ،فقط هدفم چزوندن و جواب دادن ب فامیل بود وگرنه خودمم با جملم موافق نیستم

بزن به در پرروییبگو فامیل که شما باشید هیشکی رو واسطه گری و معرفی نمیکنید همین میشه ،خودمم هرزه نیست ...

هی اینطوری فکر می‌کنن موندم واسه ازدواج بیشتر نقطه ضعف آدمو تو دستشون میگیرن

هی اینطوری فکر می‌کنن موندم واسه ازدواج بیشتر نقطه ضعف آدمو تو دستشون میگیرن

خب شما بگید یا کتمان کنید تو فامیل همه می‌دونن دختر دم بخت قصد ازدواج داره و این حرفا بهانه است

فامیل اگه آدم حسابی بود این سوال و نمیپرسید