2777
2789
عنوان

امشب حس کردم ک دیگه تموم شد زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1225 بازدید | 99 پست
کلا کارم قهر و جنگ و دادو بیداد بود چون هیچی ب حرف من نمیکرد فقط میگفت خانوادم

پس اجازه بده بگم مشکل ازخودته که زندگیت این شد 

متاسفانه بعضی از مردا رو باید درس داد ذاتی خوب نیستن بلد نیستن باید یادبگیرن تو حرف معلمی که باعصبانیتو دادو بیداد درس میده میفهمی یاکسی که مهربونه قطعا کسی که مهربونه حتی عاشقشم میشی پس باهمین مثال ببین حس شوهرت نسبت بهت چیه 

چطور جاریات تونستن برادرشوهراتو بکشن سمت خودشون شمانتونستی یعنی اوناازهمین پدرو مادرنبودن

نه عزیزم بودن شاید خیلی بدتراز شوهرتوام ولی خانوماشون خوب بلدبودن چطو رفتارکنن وقتی بعداین همه سال قلق شوهرتو بلدی نشدی میخوای زندگیت دوامم داشته باشه اخه 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

کار ازین حرفا گذشته ب باباش با بی احترامی حرف زدم چون دست از سر زندگیمون برنداشتم حالا همه شون آستی ...

تو هم کوتاه نیا پا پس نکش نزار بچه بشه اهرم فشار برات. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پس اجازه بده بگم مشکل ازخودته که زندگیت این شد متاسفانه بعضی از مردا رو باید درس داد ذاتی خوب نیستن ...

درسته من تا چیزی باب دلم نبود قهر کردم من مدام گریه کردم و ضعفمو دید نتونستم بپذیرم خانوادشو چون خیلی بهم بی احترامی کردن دیگه شاید تموم بشه بهتره من زندگی کردن بلد نبودم.... حقمه

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔
من پدر مادرم توب تصادف فوت شدن یه خواهر برادر دارم ازم کوچکترین شوهرم سر چیزای الکی باهاشون قهر کرد ...

متاسفم عزیزم..... من هیچ پولی برای مستقل شدن ندارم ن درس خوندم ن هنری.... هروز این هشت سال خانه داری چ چهارسال عقد هروز ما دعوا کردیم هیچوقت اون با من کنار نیومد من با اون ازین قهرا خسته بودم هر قهر اون هی از من سرد تر شد هر قهرش بیست روز طول می‌کشید و من واقعا انگار ده سال پیر تر میشدم تو این قهرا...... کاش درست میشد کاش زندگیمون میخواست ذره ای کاش دلش برا بچه مظلوم میسوخت.... 

شوهرم ما رو رو مسافرت ننشم ور داشت آورد الان چند ساله مسافرت نرفتم تا وقتی ام اینجوریه نمیرم مادرش ن ...

منم همینطور مسافرتا با ماشین پدرشوهرمیم و اون راننده باباش همیشه حتی وسیله نمیزاره بردارم همه چیز از مادرش و خوردوخدراک من سر سفره اونا معذبم با اخلاقای اونا اینکه مسافرتاشون گندن با ی مشت پیر مرد پیر زن میرم ولی فقط سه بار رفتم هربار خونم تو شیشه کردن میگم من نمیام با شما دیگه ولی وقتی اونارو میبری بعدشم منم بچمو ببر میگه من نمیتونم سالی دوبار برم میخوای با اونا بیا نمیخوای ب درک بپوس تو خونه 

تو هم کوتاه نیا پا پس نکش نزار بچه بشه اهرم فشار برات.

من کوتاه نیام چی میشه؟ چیزی به نامش نیست با اینکه وضعش خوبه تا بتونم حداقل بخشی از مهریمو بگیرم تا اذیت شن ی زره.... اینکه قراره برم خونه پدرم  اونوخ بلید با چهار نفر بجنگم با مادرم ک توقع داره کل زندگیشو من ادا ه کن اگ برم با پدرم ک نمی زاره مثل آدم زندگی کنی ب خاطر افکار پوسیذه قدیمی با دوتا داداشام ک کلا اعصاب ندارن بگی برو اونور دست بزن دارن کاش هیچی ازین مرد نمیخواستم این دعوای ما سر دویست هزارتومن ک من خاستم شروع شد خیلی الکی همه دعواهامون همینقدر الکی ولی اینبار به رئیس بزرگ ینی پدرش میخواد نابودم کنه 

پول داره برای خونه مساقل گرفتن اخه؟اجاره و پیش خونه بیراد میکنه

ما خونه داریم ولی پدرشوهرم داده به هریه پسرش داده نه تنها ما ولی اونا دارن زندگیشون میکنن ما مدام دنبال خانواده اینیم تو هر شرایط زندگی دو نفره تجربه نکردم هیچوقت 

وااای مرد اینجوری وابسته به خانواده خودش آدم پیر و داغون میکنه

دقیقا من پیر و داغون شدم با این تیر خلاصش دیگه کلا نابود میشم.... 

سوالمو جواب ندادی اصا تاحالا تلاش کردی برادرست کردن همه چی یافقط نشستی گریه دادو بیدادو جنگ باخونواد ...

فقط بهش میگفتم ول کن پدرت یکم برای ما باش ی بار با ما مسافرت برو ی بار نگو تار موی خانوادمو نمیدم به تو ی بار ک پشت من بد میگن تو تایید نکن ب خاطر حرف اونا با من سر جنگ نگیر ی بار بگو حق ندارین پشتش چیزی بگین تا دهنشون بسته شه تو هر مریضی و عمل ک داشتم ده شب ده شب میرفت بیمارستان مارو ول می‌کرد داداشای دیگشچ یا با دوستاشون مسافرت بودن یا سرگرم زن و بچشه و کار خودشون 

عزیزم جایی نرو بشین تو خونت با پسرت زندگی کن خوش باش به شوهرتم کاری نداشته باش ی مدت سختی می‌کشی اما ...

جدا می‌خوابه جدا غذا میخوره صب از خونه میره شب میاد حرف نمیزنه اگ هیچوقت آشتی نکرد چی

عزیزم آنقدر ضعف نشون دادی پررو شده بلند شو خودتو جمع و جور کن با بچت خوش باش فکر کن اصلا نیست مثل ی ...

اره اینبار دید اگه حتی منو بکشه هم نمیرم دیشب ک با بابام اینطور حرف زد گفت از بچگی با خانوادم بزرگش م تا ابد میخوام با اونا باشم بابام گفت پس تو وابسته ای جز اونا ن زن میخوای ن بچه پاشدن رفتن با ناراحتی من باید همون دیشب میرفتم نمیدونم چرا موندم تو این لنجنزاری برام درست کرد

شما هم اعصابت رو خرد نکن اگه نمیخوای طلاق بگیری بی توجه باش خودت تنهای با بچت مسافرت برو کارات رو بک ...

باشه اینبار اگ آشتی کنه ن میگم پول بده ک آنقدر زجرم بده ن مسافرت میخوام ن محبت فقط میخوام تموم نشه.... 

تو خونه برای خودت سرگرمی درست کن اگر بیرون نمیری فیلم ببین کتاب بافتی اگر دوست داری یا اشپزیو کیک و ...

باشه گلم هرطور شده میگزرونم الکی روزامگ مثل همیشه 

اشک چشام خشک شده به خاطر بچم ب خاطر وابستگیم ب شوهرم دلم برا خونم تنگ میشه برا همین زندگی ک هروزش گر ...

حالت رو خریدارم

شوهر منم عاشق خانوادشه اولویتن براش

یعنی ی حرفی بینمون باشه میره میذاره کف دستشون

میره خونه ی ما عاشق اینه حرف بشنوه بحث بینشون باشه اما تو خانواده خودش اصلا از این کارا نمیکنه اصلا

حتی نمیتونم بگم خانواده تو اینطوری میره میذاره کف دستشون

من ۳تا بجه دارم منم درموندم خیلییییی

شوهرم چیزی به اسم وجدان و پشیمونی تو وجودش نیس اصلا

حالم بهم میخوره میبینم دقیقا عین باباشه

از دیروز تا الان منم کارم گریه خانوادم پشتم نیستن هیچکسو ندارم هیچکس میدونه عذابم میده

اگه بچه هام نبودن میرفتم میرفتم بی سر و صدا که دست هیچکس بهم نرسه هزاران حرف هم بود میرفتم