2777
2789
خیلی سخته تست امینو رو گرفتن دکتر نیومده میگن از ۲ فروردین ابریزش داری کجا بودی بخدا اب شدم روم نمیش ...

به همسرت بگو جواب بده حالا 😔

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هیچی نگم‌بهتره بعدا که اروم شد حالشو میگیرم تو خواب ببینه دیگه ب راحتی باردار بشم براش که بخاد با ج ...

به خدا من هرکسی اینجا گفت باردارم میخوام برم سفر گفتم تحمل کن نرو تو تاپیک خودت هم رفتم خوندم بهت گفتم 😔😔😔

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

به خدا من هرکسی اینجا گفت باردارم میخوام برم سفر گفتم تحمل کن نرو تو تاپیک خودت هم رفتم خوندم بهت گف ...

یادمه گفتی یادمه قشنگ همسرم نمیدونی چکارکرد وابستگیش دیونم کرد بهمون ضرر زد سلامتی خودم بچش

باورم نمیشه موجود بی گناه چوب خشک شده بخاطر سهل انگاری من واون من احمق که قبول کردم برم نهایت قهر میکرد یا نمیرفت من احمق وخرم من

به خدا من هرکسی اینجا گفت باردارم میخوام برم سفر گفتم تحمل کن نرو تو تاپیک خودت هم رفتم خوندم بهت گف ...

حتما تاپیک میزنم درسته سرزنش خواهند کرد وب شوهرم فش بدن ولی بدونن که بارداری هم عالی باشه یهو اتفاقی بیفته کشور غریب کسی ب داد کسی نمیزنه اونم کشوری مثل عراق

یادمه گفتی یادمه قشنگ همسرم نمیدونی چکارکرد وابستگیش دیونم کرد بهمون ضرر زد سلامتی خودم بچشباورم نمی ...

دیگه واقعا کاری نمیشه کرد اون طفلک پر کشید فقط بهش بگو که چی کرد باهات 

من چهار سال از سقط گذشته تک تک کسایی که دخیل بودن رو نبخشیده و نمیبخشم 

حتما تاپیک میزنم درسته سرزنش خواهند کرد وب شوهرم فش بدن ولی بدونن که بارداری هم عالی باشه یهو اتفاقی ...

باور کن من اصلا جرات نمیکردم دوران بارداری کرج تا تهران برم اینقدر رعایت میکردم 

میترسم بدتر کنه چون شوک شده وحالت طلبکار داره

😔😔😔😔

آقایون بعضی وقتها یک کارهایی میکنن جبران نشدنی

بخدا خستم چندین شبانه روز ۲ ساعت میخابم فقط 

از دیشب هیچی نخوردم سفر هم بودم داغونم 

دهنم خشکه گشنمه سردرد دارم

نمیدونم جواب خانوادمو چی بدم

جواب خدارو چی بدم بچمو با دست خودم از بین بردم

😔😔😔😔آقایون بعضی وقتها یک کارهایی میکنن جبران نشدنی

این خوبشونه ولی

وابستگیش این سری سنگین برام تموم شد خیلی سنگین الان دل مادرش خنک میشه چون گفته بود هرچقدر بچه بیاره برات اخرش طلاقش میدی میای پیش خودم

الانم پیام داده حال بچه خوبه واحیا میشه شوخی گرفته انگار

عجب آدمیه بگو بله الان درست میشه ....

این خوبشونه ولیوابستگیش این سری سنگین برام تموم شد خیلی سنگین الان دل مادرش خنک میشه چون گفته بود هر ...

باهاش خیلی منطقی و سرسنگین باش تا چند وقت