2777
2789
اره چند روز کم شد خیلیدیروز وامروز دوباره با داغی میزنه بیرون ی وجب

یک کاربر هست هرکاری میکنم تگ نمیشه اونم اینجوریه الان هفته ۳۵ هست

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بمیرم بعدش نی نی اوردی یا نه بخاطر کیسه اب مرد؟

نه فعلا نیاوردم همه چی اوکی بود دکتر گفت فقط میتونم بگم قسمتش نبود به این دنیا بیاد

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
اون بچش زنده میمونه هفتش بالاس من اگ کار از کار گذشته باشه بچم از دستم میره

توکلت به خدا باشه اونم از همین هفته ها شروع شد داره میگذرونه 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نه فعلا نیاوردم همه چی اوکی بود دکتر گفت فقط میتونم بگم قسمتش نبود به این دنیا بیاد

متاسفم خیلی سخته من الان وضعشو نمیدونم  لحظه ب لحظه ام انگار تنمو دارن با چاقو زخم میزنن وشکنجم میکنن 

متاسفم خیلی سخته من الان وضعشو نمیدونم لحظه ب لحظه ام انگار تنمو دارن با چاقو زخم میزنن وشکنجم میکن ...

خیلی بهم سخت گذشت و میگذره مخصوصا وقتی دخترم میگه من خواهرمو میخوام قلبم از جا کنده میشه

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
متاسفم خیلی سخته من الان وضعشو نمیدونم لحظه ب لحظه ام انگار تنمو دارن با چاقو زخم میزنن وشکنجم میکن ...

کدوم شهر رفتی؟ کاش همون موقع سریع برمیگشتی تهران

ای ولی چرا خشک شده؟نمیشد تامین کنن؟

مرسی که اومدی عزیزم

کدوم شهر رفتی؟ کاش همون موقع سریع برمیگشتی تهران

عراق 

جمعه رسیدم شنبه ابریزش گرفتم 

کاش برمیگشتم بتونم درمان کنم

بلیت برگشتو ۹ ام گرفته بود یعنی چیزی بشه گردن میگیره؟میگه اشتباه خودشه اوردتم سفر؟صد بار گفتم گفت بیا خدا نگهدارته بیا چیزی نمیشه کل سفر کوفتم شده