2777
2789
عنوان

به نظرتون سکانس اخر پایتخت معنیش چی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1678 بازدید | 51 پست
احتمالا به زن عرسطو ربط دارهشاید بیاد روش تحقیق کنه شایدم اصلا یه سفینه یا موشک فضایی بود که پرتابش ...

یا خداااا😂😂

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بدبخت رحمت🤣

این بشر اصلا شانس نداره😂😂😂

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
بیشتر ببینید
اخهههه شهاب سنگگگگگگچه ربطی دارهالاغه چیکار میکردنکنه پری ای چیزی جنی هست🤣🤣🤣🤣🤣

والا منم نمیدونم فقط زمین سنگ بود حدس زدم . الاغه مال دکتر هست دیگه مگه ندیدی؟

حالا فردا نشون میده می فهمیم

من اسپویلش رو تو یوتیوب دیدم یه شهاب سنگه 

و سر فروش اون شهاب سنگ ماجرا ها دارن 

بعدشم دسته جمعی با اتوبوس ارسطومیخوان برن تاجیکستان اما نمیتونن و تو مشهد گیر میکنن میمونن خونه اوس موسی و سریال اونجا تموم میشه 

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋

عجیب بوددد

پولدارید؟ نوش جونتون ~ چهره ی زیبا دارید؟ ماشالله بهتون ~ ماشین خوب سوار میشید؟ برازندتونه ~ خوش استایلید؟ دمتون گرم ~ تحصیلات عالی دارید؟ احسنت بهتون ~  به چند زبان زنده ی دنیا مسلطید؟ سرتون سلامت ~  اما یادتون نره تا زمانی که ادب ، شخصیت و شعور نداشته باشید ، نمی تونید آدم محترمی باشید!

بیشتر ببینید
من اسپویلش رو تو یوتیوب دیدم یه شهاب سنگه و سر فروش اون شهاب سنگ ماجرا ها دارن بعدشم دسته جمعی با ات ...

کاش اسپویل نمیکردی

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

شهاب سنگ بود دیگه همین دلیل دیگم نداره ایده بود که سقف خونه سوراخ بشه 

الان تو فیلم روزی آبادان هم که تنابنده بازی کرده موشک خرد تو سقف خونه داشتن نصف فیلم فقط با موشک حذف میزدن تهش معلوم شد موشک همون لحظه اول خونه وهمه رو پودر کرده مردن 

ولی این فان هست یعنی شهاب سنگ اومد خورد تو خونه این ها