2777
2789
عنوان

با خانواده نامزدم دعوا کردم برام پیام فرستاده

| مشاهده متن کامل بحث + 225003 بازدید | 1237 پست
بحث احترامه نه سفره جمع کردن..ربطی ب فرهنگ و قبیله نداره...ایشون آداب معاشرت بلد نیست..وگرنه هر سخن ...

من گفتم اشتباه کرده 

ولی اگر شوهرش  به نظرم  تا مدتی سکوت میکرد با سکوت  ناراحتیشو نشون میداد   انیدی ب ادانه زندکی واسه دوتا ادم با عقل  میدا میشد  

مشخص شد شوهرشم بی عقل و پاچه گیر و فاز هندی مادر مادر داره 

هیجی نمیگفت بهتر بود تا رک بگه خانوادمو ب تو ترجیح نیدم   الان دیکه گندش در امده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

برو بابا واسه یه سفره ک جمع نکرده ریده ب زنش خاک بر سر این خانوادهای قبیله ای خب زن نگیره مخص ...

احتمالا فقط یه سفره جمع کردن ساده نبوده

رفتارای نسنجیده و بچگانه ی دیگه هم بوده که مجموعش باعث شده

احساس کنن عروس خیلی خودشو دست بالا گرفته براشون و نگاه از بالا به پایین داره بهشون،همین موضوع باعث کینه شده و با حرف آخرش که گفته ما از اون خانواده هاش نیستیم،مادر شوهرش دیگه نتونسته تحمل کنه و اون حرفو زده بعدشم دعوا شده

دوست عزیز،سعی میکنم جواب ریپلای منفی ت رو منطقی بدم ولی اگر قانع نشدی بار دوم اصلا ریپلای ت رو باز هم نمیکنم.... گفتم در جریان باشی🏵️

اصلا کار ندارم ک تو اشتباه کردی ولی قصیه در حدی نبوده ک نامزده به این پرویی رک بگه قید خانوادمو نمیز ...

ربطی نداشتا 

ولی ببین خیلی زشته فک کن مثلا یه کار مردونه س بعد جلوی شوهرت مادرت پاشه کار کنه حرف بیخودم بزنه واقعا زشته اینجور حرکات 

لایک نکن 

خب حقت بوده گلم

مثلا که چی 

وقتی وارد خانواده همسر که میشی

میشه خانواده دومت

دوستت خیلی اشتباه کرده

آدم که ازش کم نمیشه هیچ به خودتم بها دادی

بعد که چی قلیون نمیکنیم خانواده ما فلان و خانواده ما بهمان

خب نمیشد شما دهنتون رو ببندی‌‌‌د و سکوت کنید 

بعد توقع هم داشتی نامزد بیچارت پشتت رو بگیره

رو اخلاقت کار کن

اینجوری شروع کنی صد در صد کارتون بجدایی میرسه

سکوت کردن گاهی خییییلی بهتر جواب میده الان اون حرفو زده فکر کردی دختره مثلا حساب کار دستش میاد ...

وا خب خب خانواده شن خاااااانوااااده چرا مفهوم خانواده واسه شما دختر ها انقد بی معنی است؟چرا فکر می‌کنید پسری قصد ازدواج پیدا کرد باید خانواده ش را بزاره کنار و همه دین و دنیاش بشه اون دختر؟؟؟اون چیزی ک توجه و احترام میاره درک متقابل است

احتمالا فقط یه سفره جمع کردن ساده نبودهرفتارای نسنجیده و بچگانه ی دیگه هم بوده که مجموعش باعث شدهاحس ...

کاملا متوجه حرفتون هستم  .دقیقا استارتر شخصیتی داره ک با اون شوهر  در تناقص هست ضد هم هستن یک زن مستقل و  ببخشید  ریاست طلب نمیتونه با یه نرد وابسته ب خانواده  کنار بیاد  اصلا نمیشه 

شوهرش هم رک و راست گفته   خانوادمو ترجیح نیدم   از این حرف بدتر یه زن چی میخواد بشنوه .قطعا استارتر اشتباه کرده ولی شوهرش مشخص شد همچین  کشته مرده زنش نبوده ک اینجور رک حرفشو زده الان دیکه ب نظر من  این زندکی الان تمام نشه دو سال دیکه ب بدترین شکل تمام میشه   من چی بگم ک  تو خونه مادر شوهرم مثل کلفتا کار نیکردم خواهر شوهرام  طرف نمیشستن ک رنگ لاک ناخونشون خراب نشه 😂😂😂 در صورتی ک خونه بابام  واقعا  کار نمیکردم   بی چاره مامانم  همیشه میگفت  برا من کار نکنی خوته شوهر  دهنت سرویس میکنن فکر نکن همه جا خونه باباس 

دقیقا   خونه شوهر ک هیچ خونه مادر شوهر و خواهر شوهرم دهنم سرویسه تهشم   اتفاقا چهار تا بارم میکردن و خانوادمو مسخره میکردن  و من احمق هیجی نمیگفتم ک جنگ نشه   خیلی کوجولو بودم 😕💔 الان ولی    دیگه از اون خبرا نییییس 

شوهر من تحت هر شرایطی تحت هررررررررررر موضوعی  پشت ننش بود و خواهراش     اینا بدرد زندگی نمیخووووررررن    اینارو بزارین تو قبیلشون بمونن  گناه دارن 

دچار دوگانگی ذهنی شدم با کامنت ها

کمک لطفا

شما در نامزدی یا عقد، برای بار اول برید خونه عموی شوهرتون، سفره رو جمع می کنین یا نه؟ (خونه مادرشوهر نه ها) 

بالاخره چه کاری درسته

🙁

یک عده گفتن بهتره نو عروس بار اول کاری نکنه. 

یک عده هم گفتن ظرفا رو جمع کنه. 

الان چی شد؟ بهتره ظرفای خودش رو ببره توی آشپزخونه مثلا، یا کلا هیچ کاری نکنه؟ 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
بیشتر ببینید

از چی خندم میگیره

صاف صاف میگه منم چون دوستام گفتن!!!!

بسم الله

کاری ندارم دوستات چقدر بچگونه فکر کردن کاری هم ب این ندارم این به ظاهر دوستاتون رو تو کوچیکترین کاراتون شریک میکنین ولی وجدانن 

دوستات که چاقو نزاشتن زیر گردنت مجبور ک نبودی خودت انجام دادی بگو  جو صحبت دوستام منو گرفت ن چون دوستام گفتن ی لیوان جابجا میکردی خب آسمون ب زمین میومد؟ توقع نداشته باش که اونا بپزن و بشورن تو بخوری و ککت نگزه طرف خونه بابا خودش هم اینجور نیست 

از این طرف مادر شوهر با یکبار انجام اینکار اینقدر به صراحت اینو بیان کرده؟؟؟ مادر من فرصت بده شما شاید طرف اصلا مریضه.. قلیونم نمیکشیدی میگفتی من نمیکشم ن اینکه ۴۰۰ تا دلیل و برهان برای ی قلیون بیاری

اه چقدر از رفتار بچگونه ات حرص خوردم. اونم از اون طرف اومده من قید خانواده ام برات نمیزنم آقا مگه چیشده که قید خانواده ات بزنی ی کلام میگفتی طرف یکم حالش خوب نبوده یا هرچی 

کاربری متعلق به دو نفر:) خاله خواهرزاده🤭                             5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد!!  خانواده پر جمعیت"" ( خانومِ مهندس بشم💅🏿)

وا خب خب خانواده شن خاااااانوااااده چرا مفهوم خانواده واسه شما دختر ها انقد بی معنی است؟چرا فکر می‌ک ...

ما خودمونم برادر داریم زن برادر داریم ما خودنونم انسانیم   خونسرد باش عزیز   شما  چی میفهمی من راجع ب چی دارم حرررف نیزنم اصلا     من ۹ ساله با خانواده شوهر دارم زندکی نیکنم  کتک خردم بخاطر پول شیر خشک از شوهرم کتک خردم از خواهر شوهرم چون  اختیار داشت بیاد لباسای منو برداره ببره استفاده کنه بعد من حق نداشتم اعتراض کنم  بخاطر ک حتی  شکمم ترک حاملگی بر نداشت خواهر شوهرم فوشم میداد ک خدا نیددنه جی استفاده میکنی    از مسایل جنسیمون میامد میشم تعریف میکردن مادر و خواهرش ک بهم حالی ونن همه جیو میدونن !!!!!!! 

چی میگی تو 

دقیقا این پسرا باید بمونن برا ننه و خواهرشون     ما زن ها باید بریم ما  مال این مدل زندکی ها نیستیم 

خانواده خانواده 

شماها همه خانواده اید 

بقیه از زیر بوته ب عمل امدن 

تربیت نشدن  مثل گله گرگ بعصیا زندکی نیکنن و حمله 

چی بگم اره ممکنه سلیطه گری کرده باشه 😕من ک میگم کلا بهم بزنه از قدیم گفتن سالی ک نکوست از بها ...

این عروس با این اخلاق هرجا بره همینه عزیزم، مطمین باش.

ببین هنوز عقد نکرده یعنی طرف اینقدر راحت نباید حریو میشکست اونم‌جلوی فامیل! چقدر هم به حرف دوستاشه! واقعا نامزدش خوب بوده که چیزی جلوی بقیه نگفته، طرف ۲۰ ساله ازدواج کرده یه حرف بزنه شوهره جلوش وایمیسه، ایشون که تازه ۳ ماه دیگه عقدشونه!

بعد هم ما خودمون یه مهمون هم بیاد خونمون و این اخلاق را داشته باشه هیچوقت دیگه دعوتش نمیکنیم چه برسه به عروس.

عروس یکی از فامیلامون اینجوریه، مادرشوهرش وقتی مهمون داشته باشه دعوتش نمیکنه چون میگه خیلی حرف میشنوم از بقیه که با این عروس اوردنت و ... اونم عین استارتر توهین میکنه و کاری انجام نمیده. 

اولا که با این دهن بینی که داری نمی تونی زندگی خوبی داشته باشی. پس سعی کن هرکی هرچی گفت را اجرا نکنی

دوما یه کمک ساده نوکری نبست. شعورت را میرسونه. رستوران که نرفته بودی

سوما نباید جواب پسرعمو را اصلا میدادی. به تو چه قلیون بکشن یا نکشن

چهارما مادرشوهرت حرف بدی نزده که سریع جبهه گرفتی

پنجما من با دوتا بچه جرات ندارم اینطوری رفتار کنم نکنه جو خانواده علیه من بشه

کاربری هشتم. نی نی یار یواش‌تر بترکوون🤕🥴 مرسی اَه😏

11ساله ازدواج کردم مهمونی فامیل شوهرم در حد توانم کار کردم کلفت هم پنداشته نشدم هرموقع هم نتونستم کاری نکردم همیشه هم احترامی داشتن

حرف مادرشوهرت کاملا حق بود چون بهشون بی احترامی کردی

از لحظه ای که رفتی سم پاشی کردی توقع نداشته باش همه تحملت کنن

شرط چاقو مُرد

آدم هر جا میره دیگه حداقل تو سفره انداختن و جمع کردن یه کمک میکنه که اونم نگن نشست و خورد و رفت .اشتباه بعدیت جواب ما از اون خانواده هاش نیستیمه  که زشت بوده یه تشکر میکردی که استفاده نمیکنی.  وجواب مادرشوهرت هم تند بوده که خب مشخصه ناراحت شده از رفتارات و اینکه نامزدت هم اونجور پیام داده بهتره همینجا تموم شه و به عقد نرسه