2777
2789
عنوان

سلام 🖐️ سوال عیدی

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 110 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا تاپیک گوشی رو قفل کردی نذاشتی من افاضه ی فضل کنم، اکنون تو را از دانستن بیشتر فضایلم محروم خواهم ...

😆😆😆😆🤦

مثل همیشه بازم دمت گرم 👏 🤣 🤣 🤣 

زیر کارشناسی ارشد حرف بزن ، رفته رفته درای میری بالاتر 🥲🤣🤣

چقد مردم از همه هاشون بدشون میاد 😂 😂 چرا آخه ....

خواهش میکنم ، چشمممممممم 🙌😂 

پس حرکت کنم بسمت شهرتون با عیدی ....

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

😆😆😆😆🤦مثل همیشه بازم دمت گرم 👏 🤣 🤣 🤣 زیر کارشناسی ارشد حرف بزن ، رفته رفته درای میری بالاتر ...

تفره مرو، چرا اون تاپیک گهر بار را قفلیدی،؟؟؟ چرا، باید پاسخگو باشی، من بخاطر این حرکت برای نیم ساعت اعتصاب غذا میکنم تا دلیل موجهه بیاری

نه عمه ها که خوبن، نمونش خودم یه عمه ی بسیار خوب هستم وبه برادرزادم 600عیدی میدم، بسشه، ولی خوب خودت فکر کن من واجبترم یا عمه هات، به وجدانت رجوع کن😂😂😂😂😂😂😂😉😂😂😂

اره تشریف بیار با عیدی فراوان چون فکر کنم 4تا عمه داری یه نفر هم من، نفری 800که عیدی بدی کلا میشه 4000000 که همش به من تعلق میگیره، با تشکر😂😂😂😂😂😂😂😂🌵🌵🌵🌵🌵🌵

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
تفره مرو، چرا اون تاپیک گهر بار را قفلیدی،؟؟؟ چرا، باید پاسخگو باشی، من بخاطر این حرکت برای نیم ساعت ...

عمه من ۱۰۰ تومن بم عیدی داد فقط🫠😂یکیشونم ک اصلا عیدی نداد😂🙂

کاش بشه آخر غصه برسم به جایی که بگم دیدی تونستم؟🦋

تفره مرو، چرا اون تاپیک گهر بار را قفلیدی،؟؟؟ چرا، باید پاسخگو باشی، من بخاطر این حرکت برای نیم ساعت ...

اعتصاب غذا 🤣🤣🤣🤣🤣👌 اشکالی ندارع باو انگار روزه گرفتی 🤣🤣🤣

خب واقعیتش نظرسنجی بود دیگه که نظر مردمو دیدم بعدش قفل 🔒😂

عهههه عمه ای پس 🥹😂 کاش منم بردار زاده ی تو بودم 🥲🥲

خب قطعا تو مهم تری🥹 باید  تجدید نظر بکنم 😂

5 تا عمه دارم 😂  اوه اوه زیادش نکن بآو 🤒 😂 

فقط اون تشکر آخرت 🤣🤣🤣🤣🤣🤣👌

کاربر آقا 🙌                سخته ، نه ؟

عمه من ۱۰۰ تومن بم عیدی داد فقط🫠😂یکیشونم ک اصلا عیدی نداد😂🙂

چقدر کم داده عزیزم، دیگه حداقل 300 باید میداد، اون یکی عمه هم که واقعا دستش درد نکنه زحمت کشیده، عزیز دلم مهم وجود نازنین خودت هست ولشون کن عمه ها رو، بابات هم به بچه هاش باید کم عیدی بدند😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕💕

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است
چقدر کم داده عزیزم، دیگه حداقل 300 باید میداد، اون یکی عمه هم که واقعا دستش درد نکنه زحمت کشیده، عزی ...

ن بابا

بابام عیدی زیاد داد بهشون هم به عمه هام هم به بچه هاشون🫠😂

اعتصاب غذا 🤣🤣🤣🤣🤣👌 اشکالی ندارع باو انگار روزه گرفتی 🤣🤣🤣خب واقعیتش نظرسنجی بود دیگه که نظر م ...

یعنی اعتصاب غذا نکنم، خوب باشه چیکار کنم دیگه 

اره عمه خانم هستم فکر کنم فحش خورم بالاست😂😂😂😂😂😂

والا من فقط عیدی میدم، کسی به من عیدی نمیده 

حالا 5تا عمه با من میشه4800000،لطفا هر چه زودتر رد کن بیاد، هم عمع راضی هم تو راضی هم من راضی  گور بابای هر کی که ناراضیه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ن بابابابام عیدی زیاد داد بهشون هم به عمه هام هم به بچه هاشون🫠😂

جددددی چرا اخه، واقعا دیگه کم لطفی کردن، پس چرا کسی به من عیدی نمیده😂😂😂😂😂😂😂

اینجا لازم دونستم بگم من شما رو خیلی دوست دارم از اینکه پیام منو ریپلای کردید واقعا ممنونم عزیزم، بشدت با اینکه تا حالا افتخار نداشتم باهاتون صحبت کنم عاشقت هستم😍😍😍😘😘😘😘😘💕💕💕💕💕

جددددی چرا اخه، واقعا دیگه کم لطفی کردن، پس چرا کسی به من عیدی نمیده😂😂😂😂😂😂😂اینجا لازم دونستم ...

قربونتون برم شما لطف دارید به من🫂❤️

قربونتون برم شما لطف دارید به من🫂❤️

خدا نکنه من فدای شما بشم شما به نظرم خیلللی جوانتری عزیزدلمی، امیدوارم همیشه خوش باشی عزیزدلم💗💗💗