2777
2789
عنوان

خانومای متاهل لطفا بیان ثواب داره

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 65 پست
حرصم از این میگیره چرا هرروز میخواد بره

جوگیر شده🤣🤣

شوهر منم همینطور بود

دوستم میگفت منو میبرد خونه مادرش میکفت همینجا بخوابیم  الان دیگ یه ساعت بیشتر نمیمونه خسته میشه انگار 

شیرازی ام😅

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مامانش ازش میخواد ک تو رو شام بیاره اونجا فک میکنن تو تنهایی و میخوان مثلا کمک کنن 

ب شوهرتم رک و راست بگو یبار دیگه گفتی باهات قهر میکنم و خودت هروقت ک خواستی برو 

یا کارهای خونه رو ازش بکن و بگو تا خونه کثیفه نمیتونم برم جایی اینجوری بگیرش ب کار تا دفعه ی بعد خودش تنها بره

منم مادرشوهرم اوایل خیلی میگفت بیا اما هی بهونه اوردم و نرفتم بعد ب شوهرم گفتم هروقت خواستی برو اما من هفته ای یبار یا دوهفته یبار میرم 

خب توام مث خودش رفتار کن تا بفهمه چقد بدع.. توام بگو مامانم غذا درست کرده بریم خونشون.. بعضی وقتا با ...

اره باید این کارو کنم 

الان خودش برای فردا دوستشو از چند روز پیش دعوت کرده دوباره الان گفت فردا بریم خونه ی مامانم گفتم مگه مهمون نداریم گفت بگم نیان گفتم زشتههه 

منطقی باهاش حرف بزن بگو من خیلی دوس دارم بیام خونه مامانت اینا ولی نه در این حد دوس ندارم میخام ب کارای خونه برسم اصلا حس میکنم همش بخوایم بریم اونجا مزاحمشونیم تو بچشونی دوس داری یوقتایی تنهایی برو یوقتایی هم باهم بریم

البته هفته ای دوبار کمه خداییش بیشتر یه روز درمیون برید اون عادت داره ب خانوادش نمیتونی یهویی بگی هفته ای دوروز بریم باید درکش کنی باهاشم لج نکنی ک شوهرتو از خودت دور میکنی کم کم خوب میشه هنوز تازه ازدواج کردی بخوای لج کنی تا همیشه همین شکلی میمونه

بهش چند بار گفتم گفت نمیام ولی فکر کنم خودم باید برم

اره خودتون برین حضوری سه تامشاور هم برین هرکدومشون یک جلسه 

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
منم مثل شمام اما بخاطر همین عروس بده ام

اونا فقط میخوان اعصابت رو بهم بریزن اصلا برات مهم نباشه ب شوهرتم بگو خونه کثیفه بیا تمیز کن تا بریم دوبار ک تمیز کنه دیگه نمیگه بهت 

اولاش با ادم بدن بعد ک بهشون با دوری و دوستی حدشون رو نشون بدی دیگه کاری باهات ندارن