2777
2789
عنوان

توروخدا ب دادم برسین

100 بازدید | 8 پست

بچم هشت ماهش امروز تموم میشه

سه ساعت پیش با سر افتاد سرش محکم خورد زمین رو سرامیک

صدای ضربه سرش ک اومد فورا دویدم بغلش کردم(بار اولش نیست میفته)اول شروع کرد ب گریه چند ثانیه بعد دیدم گریه نمیکنه(قبلا بیشتر گریه میکرد) و شل شد رو دستم نگاش کردم دیدم بی‌حال شده و چشاش ی جوریه (نمی‌دونم چطوری بگم ،ولی ی حالتی بود ک خیلی خیلی ترسیدم )دویدم ببرمش بیمارستان باز نگاش کردم دیدم کمی بهتره،بش کمی آب دادم بعد سینه مو گذاشته م دهنش اول نگرف بعد گرفت و پنج دقیقه ای مک زد و بهتر شد

یک ساعت بعدش خوابش برد،بیدارش کردم

خدارو شکر علایم بدی ندارد

ولی

دارم از نگرانی دق میکنم بنظرتون چیزیش نشده ؟؟؟

ببرمش دکتر؟

ببرم عکس از سرش بگیرن؟

چطوری مطمئن بشم هیچیش نشده؟

تاحالا چند بار با سر افتاده ولی اینجوری نشده

نکنه اینبار جای حساس سرش بوده☹️🤔😭

توراخدا جواب بدین خیلی خیلی خیلی نگرانم ببرمش بیمارستان اصلا کاری میکنن؟مطب چی؟

نبرم چون هیچ علایم بدی نداره؟

سوالات بالا رو ول کنید الان فقط بگین غذا بش بدم الان؟؟؟

عصر شوهرم بیاد میبرمش دکتر

شیر و ی ساعت پیشم دادم بالا نیاورد 

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما ببر بیمارستان عکس بگیرن از سرش

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
بیشتر ببینید

دختر منم یک سال ونیمش بود امان از خونه سرامیکی  همه جای خونه را بپوشونین با موکت و فرش    تشنج کرده  روغن بنفشه زیتونی  بگیر بعضی شبا به سرش بزن 

دکتر مغز واعصاب اطفال باید پیدا کنی ببریش   ان شالله که چیز خاصی نشده 

دختر منم یک سال ونیمش بود امان از خونه سرامیکی همه جای خونه را بپوشونین با موکت و فرش تشنج کرده ...

دکتر عمومی بردم گفت چیزی نشده نگران نباش 

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا