بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من قبل به دنیا اومدن بچه هام معلم زبان بودم الان فقط خانه دارم کوچیکه سه سالشه ولی در تکاپو هستم که پول در بیارم ان شأالله
من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین
اخی عزیزمم آره واقعا آزمون هم میتونسی شرکت کنیا دیگه کنکور ندی
آره ولی من دفترچه استخدامی که رو نگاه کردم فقط آموزگاری رشته حقوق میخواست منم رشته های دبیری دوست داشتم الان امور تربیتی میخونم اتفاقا شهر خودمم هست دیگه روستا و راه دور نمیرم
چه حرف خوبی زدی.واقعا باید برای خودم بجنگم و دل بسوزونم
نمی دونم زندگی پس از زندگی رو میبینی یا نه
ضرر ندارد اون قسمتی که مربوط به حسین صاحبی بزاز هست رو دان کن نگاه کن اونجا میگه که ما خودمون و روحی که داریم رو خیلی دست کم میگیریم ناامیدی ما رو عقب میندازه
من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین
آره عزیزم البته قبلش معلم زبان بودم بعد به خاطر کارم درسش رو هم خوندم ولی خب فعلا خانه دارم
به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕