خیلی ممنون منابع هر چی ک تو نت هست . همون چیزایی ک همه مشاوران میگن مدنی بیات و تست شهبازی جزا غفوری ...
عزیزم با دو تا بچه چجوری میخوندی؟
روزی چند ساعت؟
چون درس خوندن با بچه خیلی سخته
🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸 💞خودت را دوست بدار💞
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فکر کنم اینو با من بودین 😂ریپلای نزدین البته مرسیی وایی چه حرفتون خوب بود گفتید مامان خوبی میشممم😍 ...
ان شاالله همگی به خواسته دلمون برسیم
من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین
ارشد چی خوندید سراسری سخته قبول شدنش و کم برمیدارن؟
آموزش
بخونی قبولی عزیرم
من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین
ابیابا ترجمه هم که عذابه ادبیات بنظرم راحت تره روش های تدریس نامفهومه
ادبیات برای من سخته ولی روش تدریس و بحث های نظری کمی فلسفه توشه درسته حق داری
ادبیات برای من سخته ولی روش تدریس و بحث های نظری کمی فلسفه توشه درسته حق داری
من جفتشون نمیدونم چجوریه ولی ی کتاب داشتیم ترم آخر روش تدریس اصلا معلوم نبود کتابه چی میگه استاده ام بدتر خدا بیامرزه پدر مراقب و چقد تقلب کردیم🤣🤣وگرنه ک همه میفتادن😂
من جفتشون نمیدونم چجوریه ولی ی کتاب داشتیم ترم آخر روش تدریس اصلا معلوم نبود کتابه چی میگه استاده ام ...
عزیزم حق داشتین بحث نظری روش تدریس سخته
عزیزم با دو تا بچه چجوری میخوندی؟ روزی چند ساعت؟ چون درس خوندن با بچه خیلی سخته
علاقه و هدف ک باشه هر سختی قابل تحمله . من ب نتیجه فکر میکردم . زمانی ک بچه ها مدرسه بودن میخوندم . وقتی شبا میخوابیدند من تازه شروع میکردم ب خوندن تا ۳ ۴ صبح . تا هر وقت کشش داشته باشم
اسی هیچوقت برا تغییر دیر نیست با قدرت بخون به این فکر کن معلم بشی چقد موقعیت ازدواج خوب برات میاد و اینکه روحیه ات تغییر میکنه و صد البته درآمد هم داری