2777
2789
عنوان

سن بالا و درس خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 3073 بازدید | 215 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شأالله عزیزم مامان شدن هم یه مرحله از زندگیه ان شاالله همه خانم ها دامنشون سبز بشه مامان خوبی می ...

فکر کنم اینو با من بودین 😂ریپلای نزدین البته 

مرسیی وایی چه حرفتون خوب بود گفتید مامان خوبی میشممم😍😍🥹🥹😭😭مرسی مرسی🙃

تدریس آیلتس هم خوبه کلاساشو اگه رفته باشید الان خیلیا دنبالشن 

هر چی در سن خودش خوبه . 

درسته سن بالاها  البته ۵۰ به بالا .  میتونن درس بخونن   آزمون شرکت کنن .‌ولی همه چی به  وقتش خوب و دلنشینه .

یعنی کنکور و دانشگاه تا ۲۵ سالگی خوبه 

استخدامی تا ۳۲ سالگی خوبه 

و....

بقیش انگار وقت تلف کردن میشه .  

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اگه دوست داری هر چندروز یه بار بیا این تاپیک و بگو چقدر تو برنامه ریزی هات و ترک گوشی موفق بودی.منم ...

منم هستم 

به نظرم یه گروه بزن تو واتساپ

🍀با خودت قهر نکن بانو! 🍀هرروز صبح مقابل آینه به فکر زندگی که باید میداشتی و نداری،کارهایی که باید میکردی و نکردی،و روزهایی که از عمرت گذشت و به سن و سالت افزود نباش🍀یک روز هم برای خودت باش... آزاد و رها...🍀فکر کن قرار نیست هیچ مردی برایت مردی کند🍀خودت مرد خودت باش...🍀 تو هنوز هم در اعماق وجودت،آنجا که پر از دلشوره و تشویش است، آنجا که سرشار از اندوه است،هزاران آغوش پنهان کرده ای که جان می بخشد🍀زندگی از تو جریان خواهد گرفت🍀 نگاهت هنوز هم آرامش را در هر دلی می ریزد🍀هنوز هزار هزار دل،در پیچ موهای مجعدت سرگردانند🍀با خودت قهر نکن بانو!🌸تو هنوز زیباترینی🌸                                                        💞خودت را دوست بدار💞
بیشتر ببینید
حتما

ممنونم 

بابت قبولیتون تبریک میگم عزیزم 

میشه منابعتون رو بگین؟ 

و کلا چه مدت مطالعه داشتین؟

وقتی خسته و سرد میشدین چیکار میکردین؟

من الان تو اون شرایطم 

جتی دیگه توان ادامه دادن هم ندارم

دوستان اینجا نمونه هایی گفتن که تو سن بالا موفق بودن

عزیزم کلی دانشمند، مخترع، کارآفرین و هنرمند تو دنیا هستن که نقطه عطف زندگیشون بعد از ۵۰ سالگی بوده

شما که هنوز به ۴۰ هم نرسیدی

از نظرات ناآگاه و منفی ناامید نشو و شروع کن 

هر چی در سن خودش خوبه . درسته سن بالاها البته ۵۰ به بالا . میتونن درس بخونن آزمون شرکت کنن .‌ولی ...

خب ک چی اینجوری ناامید میکنید همه ک تو یک شرایط نیستن بعضیا شرایطشون فرق میکنه