2777
2789
عنوان

امشب شوهرمبدجوردلمو شکست

758 بازدید | 57 پست

من همیشه شام ونهار جداگونه غذا میپذم هیچ وقت غذای ساده نذاشتم چون شوهرم حساس بوده دعوارا مینداخت

همیشم همه ازدستپختم حرف میزنن 

شوهرم هربار میگه ی غذایی نمیخورم مثلا کباب تابه ای پختم اوایل خیلی تعریف میکرد بعد گفت نمیخورم دیگه درست نکن

تاامشب خورش قیمه داشتیم گفت درست نکن دیگه

گفتم توکه هیچی نمیخوری دیگه چی بپذم گفت بد مزه درستشون میکنی ب جان دخترم ی جوری دلم شکست که فقط اشکام نریخت و بغضمو قورت دادم خیییییلی بدجور شکستم

اینقد بی شخصیت ادم؟؟

بعد میگع چاییمونو خوردیم بریم بیرون منم اصلا ن جوابشو دادم نه محلش دادم

هرچه دادم به اوحلالش باد

منم چن سری شوهرم اینجوری بهم صدحال زد ینی سوختنا..دیگ اشتهام نمیکشید بقیه غذامو بخورم

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ناراحت نباش قربونت برم ،دست شوهرت بگیر ببر بیرون قدم بزنید یا جایی خلوت کنید و ازش بپرس چیکار کنم دیگه بگو دام شکست ،بگو هیچ زنی روزی دو وعده غذای سنگین نمیپزه بگو من به عشق تو غذا درست میکنم ...شاید از چیز دیگه ای دلخوره  داره اینجوری خودشو خالی میکنه ،مردا بعضی وقتا از بچه کوچیک هم لجبازتر میشن ...

خب شاید واقعا مزشونو دوست نداره😕

میگه هرجور من همونشکل درستمیکنم خیییلی وسواس غذا داره بخدا همه از دستپخت و خونه داری من حرف میزنن

هرچه دادم به اوحلالش باد

دستپخت کی و دوست داره؟ ببین چه فرقی با تو داره غذای اون؟

منم هم شوهرم حساسه هم پسرم...

باورت میشه بعضی روزا سه تا غذا میپزم. یکی برا شوهرم یکی برا پسرم، بعد پسرم میگه پشیمون شدم یا این خوشمزه نشده، یکی دیگه هم باید بپزم.... خیلی هم لاغره دلم نمیاد غذا نپزم چون اونوقت نون خالی میخوره

عزیزم ناراحت نباش قربونت برم ،دست شوهرت بگیر ببر بیرون قدم بزنید یا جایی خلوت کنید و ازش بپرس چیکار ...

نمیرم دلم خیلی شکست ازشم نمیپرسم چون واقعا غرورم شکست فداتبشم عزیزم

هرچه دادم به اوحلالش باد