2777
2789
عنوان

امشب شوهرمبدجوردلمو شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 57 پست
منم چن سری شوهرم اینجوری بهم صدحال زد ینی سوختنا..دیگ اشتهام نمیکشید بقیه غذامو بخورم

واقعا نتونستم بقیشوبخورم ینی چشام پراشک بود

هرچه دادم به اوحلالش باد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی هر وعده و هر روز در اختیارش هسین و مثل هتل سفارش میگیرید همین میشه بگو دوست نداری پاشو برو خودت ...

نپزم الم شنگه ب پا میشه چون خیلی وقتام خونه نیستم

هرچه دادم به اوحلالش باد
میگه هرجور من همونشکل درستمیکنم خیییلی وسواس غذا داره بخدا همه از دستپخت و خونه داری من حرف میزنن

بابا اینقد انرژی برا اشپزی براش نزار

یه جور درست کن ناهار

از همون شام بزار جلوش‌

خورد خورد نخورد بگو دیگه چیزی نداریم

عزیز دلم خوب میفهمم شکستن دل چه درد عمیقی داره ...ناراجت نباش ،شاید اینم امتحان سخت الهی برای ماست

بخدا من دیگه خیلی زخم دل خوردم خیلیییی

هرچه دادم به اوحلالش باد

ببین بیخیال باش

چه لزومی داره غذای سنگین بپزید فقط یه وعده سنگین بپز

حاضری که به خوردش بدی درست میشه 

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
بیشتر ببینید
بابا اینقد انرژی برا اشپزی براش نزاریه جور درست کن ناهاراز همون شام بزار جلوش‌خورد خورد نخورد بگو دی ...

ازین ببعد همین کارومیکنم با دیسک کمر وبچه دوساله پرروشده

هرچه دادم به اوحلالش باد
ببین بیخیال باشچه لزومی داره غذای سنگین بپزید فقط یه وعده سنگین بپزحاضری که به خوردش بدی درست میشه

تصمیم گرفتم امشب همین کاروکنم 

هرچه دادم به اوحلالش باد
شوهر منم همینه همیشه میگ بزور خوردم ولی بقیه میگن خوبه ...نمی‌دونم اصلا مردی هست ک دستپخت زنش دوست د ...

شوهر من فقط دستپخت منو قبول داره

ولی گاهی از این اداها هم درمیاره

کلا تو ذاتشونه آزار و اذیت

تصمیم گرفتم امشب همین کاروکنم

ببین نکنه عصبانیتت رو بروز بدی

خیلی ریلکس با رفتار همیشگی بگو حاضری داریم میترسم از این همه غذای سنگین که میخوریم چیزیمون بشه رگهامون دور از جون بگیره

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
بیشتر ببینید
بخدا کمتر کسی ناهار و شام جدا میپزهما یه وعده والا درست میکنیم شب یا ساده یا از غذای ظهر یا میریم بی ...

همیشه همه بهم میگن گاهیم تیکه میپرونن بهم میگن اشپز

هرچه دادم به اوحلالش باد